IJs teppanyaki

Gaat dat samen, ijs en teppanyaki? Immers, teppanyaki is een van oorsprong Japanse manier om vlees, vis en groenten te grillen met behulp van een metalen bakplaat. Dit lijkt haaks te staan op het bereiden van ijs. Door de Teppanyaki echter niet te verwarmen maar te koelen, ontstaat een geheel nieuwe beleving. De ijsmix wordt op de ijs teppanyaki geschonken en vervolgens voegt u nog ingrediënten naar keuze toe: vers fruit, chocolade of andere al dan niet verse producten. Vervolgens hakt en mixt u met behulp van twee spatels alle ingrediënten door elkaar tot een versbereid eindproduct. Bij HorecaRama kunt u terecht voor de aanschaf van zo’n geweldige ijs teppanyaki.

IJs teppanyaki

Meerdere keuzes ijs teppanyaki

Kies bij HorecaRama uit verschillende modellen voor de aanschaf van een ijs teppanyaki. Een enkele ijs teppanyaki plaat, een drop-in model of een teppanyaki met 3 gekoelde lades. En wat dacht u van een ijs teppanyaki plaat inclusief werkbank? De enkele ijs teppanyaki is voorzien van een roestvrijstalen behuizing en wordt geleverd met een roestvrijstalen deksel en een container voor de spatels. De bereidingsplaat wordt bediend middels een thermostaat die temperaturen kan bereiken van 0 tot -38 graden. Deze ijs teppanyaki is voorzien van vier wielen voor eenvoudig verplaatsen. Kijk in de webshop naar de verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een ijs teppanyaki. Per product zijn de exacte specificaties aangegeven maar u kunt ook contact opnemen met HorecaRama voor meer informatie.

Alles voor ijs en koeling

HorecaRama biedt u als horecaondernemer alles wat u nodig heeft op het gebied van koeling en het bereiden van ijs. Bij de afdeling koeling vindt u tal van producten: koelkasten en diepvriezers, afvalkoelers en vrieskasten. Bij de afdeling ijs vindt u alles voor het bereiden, bewaren, serveren en verkopen van ijs. De ijs teppanyaki maar ook een ijsblokjesmachine, een ijsmachine en andere apparatuur. Ook voor de benodigde accessoires voor uw ijs teppanyaki en andere apparatuur vindt u een uitgebreid assortiment. Kijk bijvoorbeeld naar ijscoupes, ijsknijpers, een ijsvitrine of een ijshoornhouder.