Pastamachine

Een pastamachine van HorecaRama voldoet aan al uw wensen. U vindt bij HorecaRama een breed assortiment benodigdheden voor het maken van pasta en noodles: verschillende uitvoeringen van een pastamachine en allerlei hulpstukken en extra’s voor uw pastamachine. De hulpstukken voor pastamachine en pastakookpan zijn los verkrijgbaar. Zo kunt u helemaal naar wens uw pastamachine afstemmen op uw behoeften.

Pastamachine

Ruim assortiment pastamachine en hulpstukken

Een pastamachine van HorecaRama heeft een snijwals voor het snijden van het deeg. De meeste pastamachines beschikken over een instelknop voor het bepalen van de dikte van het deeg. Zo kunt u dus deeg slierten van verschillende diktes uitsnijden. U kunt ook verschillende snijwalsen aanschaffen voor het snijden van het deeg, verschillend in grootte. De Imperia pastamachine bijvoorbeeld is bedoeld voor professioneel gebruik, is gemaakt van verchroomd gepolijst roestvrijstaal en heeft een extra dik uitrolvlak.

Pasta kookapparaat en pastamachine

De in de pastamachine op maat gesneden pasta dient vervolgens te worden gekookt. Bij HorecaRama vindt u naast het uitgebreide assortiment pastamachines om de pasta te snijden ook een groot aanbod aan pasta kookapparatuur. Pasta kookpannen al dan niet met speciaal daarvoor bestemde mandjes, die ook los verkrijgbaar zijn in allerlei maten. Kies bijvoorbeeld voor pasta kookapparaat Caterchef: uitgevoerd met een traploze thermostaat en voorzien van controlelampje en aftapkraan. Dit apparaat wordt geleverd met 3 fijnmazige mandjes, eenmaal een grote en twee kleinere mandjes, die tegelijk in het pasta kook apparaat kunnen worden geplaatst.

HorecaRama voor uw pastamachine en pasta kookapparaat

Bent u op zoek naar een pastamachine of pasta kookapparaat dan kunt u bij HorecaRama kiezen uit verschillende modellen en verschillende hulpstukken. HorecaRama levert alles wat u nodig heeft voor de complete inrichting van uw hotel, restaurant of andere horecaonderneming, van kooktoestellen tot bakplaten, pastamachines en alle andere benodigdheden.