Vergiet

Bij HorecaRama vindt u verschillende modellen en uitvoeringen horeca vergieten voor de professionele keuken. Met behulp van een vergiet wast u onder meer diverse groenten af en giet u pasta’s en rijst af. Een professionele vergiet is stevig, eenvoudig te reinigen en voldoet qua grootte aan uw behoeften. Bij HorecaRama vindt u voldoende keuze uit verschillende horeca vergieten zodat u altijd vindt wat u nodig heeft.

Vergiet

De horeca vergieten van HorecaRama

De keuze uit horeca vergieten bestaat onder meer uit een vergiet van roestvrijstaal, uitgevoerd in hoogglans. Deze horeca vergiet staat op een stevige voet, heeft twee handgrepen en is verkrijgbaar in drie diameters: 15,5cm, 21cm en 25cm. Zoekt u een grotere horeca vergiet dan kunt u kiezen voor een vergiet van roestvrijstaal, eveneens uitgevoerd met twee handgrepen en verkrijgbaar met een diameter van 24cm, 29cm en 34cm. Nog grotere maten horeca vergiet vindt u ook bij HorecaRama, gemaakt van roestvrijstaal tot een diameter van 50cm. Er zijn ook diverse horeca vergieten van kunststof en van aluminium verkrijgbaar.

Schep horeca vergiet en vergietrooster

Zoekt u naar een horeca vergiet voor bepaalde doeleinden of in een bepaalde vorm? Bij HorecaRama kunt u ook terecht voor een horeca vergiet in de vorm van een steelpan. Deze uitvoering van de horeca vergiet is eenvoudig te gebruiken met één hand en aan het pandgedeelte vindt u nog een extra handgreep. U kunt ook kiezen voor een vergietrooster, of wel afgietrooster. Deze horeca vergiet is ovaal van vorm en legt u over uw spoelbak om eenvoudig een gemakkelijk groenten en dergelijke af te gieten.

Horeca vergiet en andere benodigdheden

Bij HorecaRama vindt u alles voor de professionele keuken, van horeca vergiet tot blikopeners, maatbekers en horeca strooiers. Alle keuken accessoires zoals horeca vergieten maar ook messen en snijders en een grote keuze uit pannen. Ga naar HorecaRama voor alle keukenbenodigdheden voor de professionele horecaonderneming zoals een professionele horeca vergiet.