Professionele staafmixer

In uw horecaonderneming is een professionele staafmixer onontbeerlijk. Voor het bereiden van gerechten is vaak het gebruik van een professionele staafmixer gewenst zoals voor pureren, deeg maken, blenden of het maken van sauzen. Bij HorecaRama vindt u alles wat u zoekt op het gebied van professionele staafmixers, van een eenvoudige staafmixer tot professionele sets, al dan niet als extra set voor naast uw keukenmachine.

Professionele staafmixer

Keuze uit professionele staafmixers

Bij HorecaRama heeft u een grote keus uit professionele staafmixers. Kies bijvoorbeeld voor een complete set, verkrijgbaar in verschillende maten: de professionele staafmixer beschikt over 5 snelheden en is zeer uitgebreid uitgevoerd met 2 staven, 3 messen, een garde, een mengbeker en een cutterbak. Het geheel past in de meegeleverde opbergdoos. Of kies voor een enkele staafmixer, voorzien van veiligheidsschakelaar en luchtgekoelde motor. Dit model bereikt een toerental van 11000 per minuut, is dubbel geïsoleerd en thermisch beveiligd. Het aanbod professionele staafmixers is bij HorecaRama groot zodat u altijd vindt wat u nodig heeft voor uw professionele keuken.

Bijzondere professionele staafmixer

In de professionele horeca keuken is het altijd druk, er is veel te doen, er moet worden gelet op baktijden en alle handelingen luisteren nauw. Een professionele staafmixer die zelfstandig werkt is dan een uitkomst. Bij HorecaRama vindt u ook een zelfstandig werkende professionele staafmixer! De staafmixer wordt vastgezet in de bak door middel van een bankschroefconstructie en u kunt tijdens het mixen van bijvoorbeeld een saus andere werkzaamheden gaan uitvoeren. Deze professionele staafmixer is een bijzondere aanwinst voor uw keuken.

Staafmixers en andere professionele horeca apparatuur

Bij HorecaRama vindt u alles voor uw keuken: professionele staafmixers, professionele eierkokers of grillapparatuur. U kunt bij HorecaRama terecht voor de volledige inrichting van uw keuken en andere vertrekken en u vindt ook veel handige accessoires voor een optimale bedrijfsvoering. Ga voor uw professionele staafmixer en andere benodigdheden naar HorecaRama.