Watergrill

Een watergrill is een grill die onder de bakplaat is voorzien van een bak water. Met behulp van een watergrill kunt u gerechten grillen zoals vlees en groenten zonder dat deze uitdrogen. Bij HorecaRama kunt u terecht voor de aanschaf van een watergrill en vele andere soorten grillen voor de professionele horeca keuken. Een lavasteengrill bijvoorbeeld of een Döner gyros grill of contactgrill. Voor al uw benodigdheden voor koken, bakken en braden vindt u bij HorecaRama een uitgebreid assortiment professionele horeca apparatuur en accessoires.

Watergrill

Watergrill van HorecaRama

U kunt bij HorecaRama een watergrill aanschaffen voor de professionele keuken. De watergrill is uitgevoerd met een geribbelde plaat zodat u mooie grillstrepen krijgt op het vlees en de groenten. Het principe van de watergrill zorgt ervoor dat gerechten niet uitdrogen. De waterbak onder de grillplaat zorgt voor verdamping van het water dat vervolgens rond de gerechten circuleert. Ook voor accessoires zoals bakspanen en serveerschalen gaat u naar HorecaRama.

Watergrillen en andere grillen

Naast een watergrill kunt u bij HorecaRama verschillende grillen kopen, zowel voor gas als voor elektra. De grillplaten zijn verkrijgbaar in geribbelde uitvoering en in een gladde uitvoering. De watergrill heeft als voordeel dat deze snel opwarmt hetgeen de baktijd verkort. Een lavasteengrill of paninigrill vindt u eveneens bij HorecaRama in verschillende uitvoeringen. Ook andere benodigdheden voor koken en bakken zijn ruim vertegenwoordigd in het assortiment en speciaal geschikt voor gebruik in de professionele horeca keuken. Watergrill kopen? Ga naar HorecaRama.

Watergrill en andere benodigdheden

Voor het bereiden en serveren van vlees en andere gerechten van de watergrill heeft een professionele keuken allerlei artikelen nodig. Vleesbereiders zoals een gehaktmolen of een vleesvorm voor het zelf maken van hamburgers bijvoorbeeld. Schoonmaakartikelen voor de watergrill en accessoires voor warmhouders zoals brandpasta vindt u ook bij HorecaRama, uw horecaspecialist.

Bekijk ook eens:

  1. Horeca fornuis
  2. Horeca friteuse
  3. Elektrische bakplaat
  4. Noodle machine
  5. Ijsblokjesmachine
  6. Ijsvitrines
  7. Ijscrusher
  8. Chafing Dish
  9. RVS werktafel
  10. Overige horeca apparatuur

 

Vraag en antwoord over de watergrill:

 

Hoe werkt een watergrill?

Onder de grillplaat van de watergrill zit een waterbak. Deze waterbak van de watergrill zorgt ervoor dat het water gaat verdampen en rondom de gerechten ronddraait. Door de watergrill drogen gerechten niet uit en krijgt u grillstrepen op bijvoorbeeld uw heerlijke hamburger of uw lekkere groenten.

Wat zijn de voordelen van een watergrill?

Een voordeel van een watergrill is dat de lekkere sappen en smaak van het vlees en de groente niet verloren gaan. Dit komt door de waterbak die zich in de watergrill bevindt. Ook is er een hoge temperatuur en daardoor is het vlees binnen een mum van tijd klaar om te serveren.

Welke soorten van de watergrill zijn er?

De watergrill is er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er tafelmodellen en staande modellen aanwezig. De watergrill is er in elektrische en in gas uitvoeringen zodat u kunt kijken wat het beste aansluit bij uw horecagelegenheid. Voor de bakplaat van de watergrill kunt u kiezen voor een gladde of een geribbelde plaat.