Wegwerp placemat en tafelkleed

Voor feesten, bruiloften en partijen maar ook voor snelle maaltijden die toch stijlvol en aantrekkelijk moeten worden gepresenteerd, vindt u bij HorecaRama een uitgebreid assortiment wegwerp tafelkleden en placemats. Bij de afdeling disposables catering vindt u veel verschillende artikelen voor catering doeleinden en voor gebruik in andere horeca gelegenheden. De producten zijn overwegend gemaakt van papier en karton en er zijn ook milieuvriendelijke uitvoeringen van bijvoorbeeld servetten en placemats beschikbaar. De tafelkleden en placemats zijn verschillend qua grootte, uitvoering en kleur.

Wegwerp placemat en tafelkleed

De wegwerp tafelkleden en placemats van HorecaRama

De wegwerp tafelkleden van HorecaRama zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en worden onder meer geleverd per 25 of per 100 stuks. Het papieren wegwerp tafelkleed, uitgevoerd in wit is een goed alternatief voor linnen tafelkleden, hebben een afmeting van 90x90cm en worden geleverd per 25 stuks. Een alternatieve keuze is een qua afmetingen vrijwel gelijk wegwerp tafelkleed maar uitgevoerd met waterafstotend materiaal. Dit wegwerp tafelkleed is daarom geschikt voor zowel binnen als buiten. Wilt u liever wegwerp placemats gebruiken dan vindt u bij HorecaRama ook een ruime keuze uit wegwerp placemats.

Placemats, tafelkleden in wegwerp uitvoering

Papieren wegwerp placemats zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: wit, rood en lichtbruin bijvoorbeeld. Papieren placemats hebben doorgaans een afmeting van 30x40cm en worden geleverd oer 500 of per 100 stuks. U kunt ook kiezen voor een wegwerptafelkleed op rol, zodat u zelf de afmeting van het door u benodigde wegwerp tafelkleed kunt bepalen. Deze uitvoering is voorzien van een speciale coating om uw tafel te beschermen. Kijk voor alle wegwerp tafelkleden en placemats eens in de webshop van HorecaRama.

Wegwerp artikelen voor catering zoals tafelkleden en placemats

In de catering is het gebruik van wegwerpartikelen bijzonder handig. Omdat u toch een prettige uitstraling van tafels en gerechten wilt, zijn de wegwerp producten van HorecaRama niet alleen nuttig maar ook stijlvol. Mooie tafelkleden en placemats, maar ook wegwerp borden en bestek en allerlei accessoires voor gebruik in de catering en horeca. Wegwerp tafelkleden en placemats nodig? Ga naar HorecaRama voor een uitgebreid assortiment.