IJscrusher

Heerlijk gekoelde dranken maakt u met de ijscrusher. Een ijscrusher is een ijs apparaat dat is gemaakt om ijs te vermalen, meestal ijsblokjes. Een gewoon keukenapparaat is hiervoor minder geschikt. Bij HorecaRama vindt u verschillende modellen van de ijscrusher, zowel apparaten die met de hand moeten worden bediend als elektrische ijscrushers. Gemalen ijs is nodig in de professionele keuken en bar voor het maken van allerlei koude dranken zoals cocktails en smoothies.

IJscrusher

IJscrushers die met de hand worden bediend

Heeft u in uw restaurant of de bar van uw hotel af en toe gemalen ijsblokjes nodig dan kunt u volstaan met de aanschaf van een hand ijscrusher. Dit ijs apparaat wordt bediend door het aanzwengelen van een draaimechanisme waardoor de ijsblokjes worden vermalen. Er zijn verschillende types hand ijscrushers verkrijgbaar bij HorecaRama: een zwaar verchroomde uitvoering met messen van roestvrijstaal of een model van kunststof, eveneens met messen van roestvrijstaal. Beide ijscrushers zijn voorzien van een opvangbak voor het gemalen ijs en een ijsschepje.

Elektrische ijscrusher

Heeft u regelmatig gemalen ijs nodig, of misschien zelfs dagelijks flinke hoeveelheden, dan is de aanschaf van een elektrische ijscrusher een goede keus. Bij HorecaRama vindt u meerdere modellen van de elektrische ijscrusher met een inhoud tot 6KG. Bij de wat luxere uitvoeringen kan worden gekozen uit meerdere standen voor grof of fijn gemalen ijs en de ijscrusher van kunststof is licht in gewicht zodat deze overal mee naartoe kan worden genomen. Met een elektrische ijscrusher bent u altijd voorzien van gemalen ijs en maakt u snel de heerlijkste cocktails, smoothies of een ijskoffie.

IJscrusher en andere ijs apparatuur

Voor de volledige inrichting van uw professionele keuken en bar gaat u naar HorecaRama, de horecaspecialist. Een grote keuze uit alles wat nodig is voor uw hotel of restaurant, waaronder ook diverse ijscrushers. Kijk ook eens naar de ijsblokjesmachines, ijsblokjesemmer of naar de ijsknijpers, en ijsschepperbakken. Voor al uw benodigdheden op het gebied van ijs zoals een ijscrusher gaat u naar HorecaRama.

 

Vraag en antwoord over de ijsscrusher

 

Wat is de capaciteit in kg van een ijscrusher?

De capaciteit van een ijscrusher verschilt per model. Zo zijn er ijscrushers met een capaciteit van 0 tot en met 20 kilo per 24 uur. Er zijn varianten met een capaciteit van 41 tot en met 60 kilo per 24 uur. Als laatste zijn er ook ijscrushers die een capaciteit hebben van maar liefst 100 kilo en meer per 24 uur.

Waarvoor wordt een ijscrusher gebruikt?

Een ijscrusher wordt gebruikt voor het maken van verfrissende en gekoelde drankjes. Het is een apparaat waarmee u ijs kunt vermalen. Hierbij kunt u denken aan drankjes zoals, verschillende soorten smoothies of lekkere cocktails. Gemalen ijs is hierbij een must om te gebruiken.

Welke uitvoeringen van de ijscrusher zijn er?

De ijscrusher is er in verschillende uitvoeringen. Er zijn ijscrushers verkrijgbaar die met de hand bediend worden en er zijn elektrische uitvoeringen. Een model die met de hand bediend wordt, wordt gebruikt als u soms gemalen ijsblokjes nodig heeft. Een elektrische ijscrusher is aan te raden als u intensief gebruikmaakt van gemalen ijs in uw horecagelegenheid.