Menu
EUR

Koffiemachine horeca

Bij het kiezen van een horeca koffiemachine wilt u uitgebreid de tijd nemen en zorgen dat de aanschaf ook echt bij u en uw bedrijf past. Bij HorecaRama hebben wij een ruim aanbod aan koffiemachines voor de professionele barista in de horeca, maar ook voor degene die het heerlijk vinden om thuis aan de slag te gaan met het maken van een sensationele koffie! Als u vragen heeft of professioneel advies wil over de koffiemachines, dan staan wij altijd voor u klaar!

Koffiemachines voor de horeca

Een koffiemachine is eigenlijk niet meer weg te denken in de horeca, maar ook op kantoor zien we ze heel vaak voorbijkomen. Een goeie kop koffie kan een echte kickstart geven aan de dag of zorgen voor een oplaadmoment tijdens een drukke dag. Om te zorgen dat een koffiemachine bij uw bedrijf aansluit, hebben wij veel verschillende soorten waar u uit kunt kiezen. Van espresso machines tot volautomatische koffiemachines, de keus is aan u!   

Espresso machines horeca

Espresso machines zijn er in kleine en grote varianten met 1, 2 of 3 pistons en zorgen echt voor een toevoeging aan uw horecagelegenheid door de stijlvolle afwerking. Koffie is een smaakbeleving en iedereen drinkt koffie op zijn of haar eigen manier. De verse bonen in de espresso machines worden gemalen, afgemeten en resulteren dan in een uniek kopje koffie met een perfecte smaak die aan de wensen van de klant voldoet.

Volautomatische koffiemachines

Een volautomatische koffiemachine komt u vaak tegen in restaurants, op de werkvloer in kantoren of in hotels. Ze zijn er in allerlei soorten en ze zorgen op ieder tijdstip van de dag voor een heerlijk bakkie koffie om weer even op te laden. Het maakt niet uit of het gaat om een gewone koffie, espresso, latte macchiato of een cappuccino. Met één druk op de knop is er binnen een mum van tijd verse koffie gemaakt!

Snelfilter koffiemachines

Bij een snelfilter koffiemachine loopt de koffie door een filter heen en komt de koffie terecht in een grote kan. Deze kan direct gebruikt worden om uw gasten te voorzien van een verse kop filterkoffie. Een thermoskan of warmhoudplaat zorgt ervoor dat de koffie warm en aangenaam blijft voor een langere tijd zodat de smaak niet verloren gaat.

Koffiepercolator

Een koffiepercolator is een bijzonder handig product voor gebruik in de horeca. Een koffiepercolator is een koffiemachine waarmee u grotere hoeveelheden koffie kunt maken die direct wordt bewaard in de container van de percolator. Door een koffiepercolator te gebruiken kunt u veel koffie maken in korte tijd en deze ook warmhouden. Uitermate geschikt voor hotels en restaurants die op gezette tijden veel koffie tegelijk nodig hebben zoals tijdens het ontbijt, bij feesten of bij vergaderingen. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende modellen van de koffiepercolator.

Koffie benodigdheden

Daarnaast zijn er verschillende koffie benodigdheden die uw barista kwaliteiten echt naar een hoger niveau tillen. Zo zijn er koffiemolens die koffiebonen vermalen, professionele melkopschuimers voor perfect opgeklopt melkschuim voor een latte macchiato of cappuccino en melkkoelers om uw melk op de juiste temperatuur te bewaren.

Vraag en antwoord over de horeca koffiemachine

Wat zijn aandachtspunten bij het kopen van een horeca koffiemachine?

Het is handig om na te gaan hoeveel mensen er ongeveer gebruik gaan maken van de koffiemachine. Hierdoor kunt u een inschatting maken van het aantal kopjes koffie dat er op een dag wordt gezet. Daarnaast is het ook belangrijk om te bedenken welke soorten koffiespecialiteiten u wilt hebben op uw horeca koffiemachine.

Welke horeca espresso machines zijn er?

Vaak worden er horeca espresso machines met 2 groepen aangeschaft en stoompijpjes aan de zijkant. Er is dan een dubbele boiler aanwezig, één voor de koffie en één voor de stoom. De horeca koffiemachines zijn er in verschillende modellen, geheel gemaakt van RVS of juist in een mooie kleur zwart.

Hoe maak ik opgeklopt melkschuim?

Met de Lattiz 2.0 is dit zo gedaan. Het werkt op een eenvoudige manier en zorgt voor een constante kwaliteit van het melkschuim. Er zit een display met touchscreen aan de voorkant met daarop 6 opties. Hiermee kunt u het schuimpercentage instellen en de hoeveelheid melk.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!