Koffiemachine horeca

Bij het kiezen van een koffiemachine voor de horeca wilt u uitgebreid de tijd nemen en zorgen dat de aanschaf ook echt bij u en uw bedrijf past. Bij HorecaRama hebben wij een ruim aanbod aan koffiemachines voor de professionele barista in de horeca, maar ook voor degene die het heerlijk vinden om thuis aan de slag te gaan met het maken van een sensationele koffie! Als u vragen heeft of professioneel advies wil over de koffiemachines, dan staan wij altijd voor u klaar!

Koffiemachines voor de horeca

Een koffiemachine is eigenlijk niet meer weg te denken in de horeca, maar ook op kantoor zien we ze heel vaak voorbijkomen. Een goeie kop koffie kan een echte kickstart geven aan de dag of zorgen voor een oplaadmoment tijdens een drukke dag. Om te zorgen dat een koffiemachine bij uw bedrijf aansluit, hebben wij veel verschillende soorten waar u uit kunt kiezen. Van espresso machines tot volautomatische koffiemachines, de keus is aan u!   

Espressomachines horeca

Espressomachines zijn er in kleine en grote varianten met 1, 2 of 3 pistons en zorgen echt voor een toevoeging aan uw horecagelegenheid door de stijlvolle afwerking. Koffie is een smaakbeleving en iedereen drinkt koffie op zijn of haar eigen manier. De verse bonen in de espressomachines worden gemalen, afgemeten en resulteren dan in een uniek kopje koffie met een perfecte smaak die aan de wensen van de klant voldoet.

Volautomatische koffiemachines

Een volautomatische koffiemachine komt u vaak tegen in restaurants, op de werkvloer in kantoren of in hotels. Ze zijn er in allerlei soorten en ze zorgen op ieder tijdstip van de dag voor een heerlijk bakkie koffie om weer even op te laden. Het maakt niet uit of het gaat om een gewone koffie, espresso, latte macchiato of een cappuccino. Met één druk op de knop is er binnen een mum van tijd verse koffie gemaakt!

Snelfilter koffiemachines

Bij een snelfilter koffiemachine loopt de koffie door een filter heen en komt de koffie terecht in een grote kan. Deze kan direct gebruikt worden om uw gasten te voorzien van een verse kop filterkoffie. Een thermoskan of warmhoudplaat zorgt ervoor dat de koffie warm en aangenaam blijft voor een langere tijd zodat de smaak niet verloren gaat.

Koffiepercolator

Een koffiepercolator is een bijzonder handig product voor gebruik in de horeca. Een koffiepercolator is een koffiemachine waarmee u grotere hoeveelheden koffie kunt maken die direct wordt bewaard in de container van de percolator. Door een koffiepercolator te gebruiken kunt u veel koffie maken in korte tijd en deze ook warmhouden. Uitermate geschikt voor hotels en restaurants die op gezette tijden veel koffie tegelijk nodig hebben zoals tijdens het ontbijt, bij feesten of bij vergaderingen. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende modellen van de koffiepercolator.

Koffie benodigdheden

Daarnaast zijn er verschillende koffie benodigdheden die uw barista kwaliteiten echt naar een hoger niveau tillen. Zo zijn er koffiemolens die koffiebonen vermalen, professionele melkopschuimers voor perfect opgeklopt melkschuim voor een latte macchiato of cappuccino en melkkoelers om uw melk op de juiste temperatuur te bewaren.