MBM Domina 980

De Domina 980 kooklijn van MBM bevat tal van professionele producten voor in uw horeca keuken. De Italiaanse kwaliteit komt goed terug in de stijlvolle afwerkingen en hoogwaardige materialen van de apparatuur. Deze kooklijn bevat ook allerlei gasfornuizen, elektrische fornuizen, bakplaten, friteuses, pastakokers en nog veel meer! Met de MBM kooklijn heeft u uw horeca keuken binnen een mum van tijd volledig ingericht en op deze manier wordt koken echt een feestje! Ontdek hieronder de professionele producten uit de Domina 980 kooklijn en voor vragen staan wij graag voor u klaar met professioneel advies.

MBM Domina 980

Elektrisch fornuis Domina 980 staand model

In de Domina 980 kooklijn is er een reeks aan elektrische fornuizen beschikbaar. Dit elektrische fornuis is gemaakt van het duurzame RVS wat zorgt voor een lange levensduur en het fornuis heeft kookplaten die binnen een korte tijd zijn opgewarmd. Daarnaast is er een veiligheidsapparaat aanwezig die zorgt dat er geen oververhitting plaatsvindt. Wat ook heel handig is, is dat er een elektrische oven aanwezig is met een vermogen van 6kW. Het fornuis zelf heeft 4 kookplaten met 3 keer een 3kW en 1 keer een 4kW kookplaat. Al met al een fornuis dat ideaal is in gebruik en perfect te combineren is met andere producten uit de Domina 980 kooklijn.

MBM Domina 980 en andere kooklijnen

Bij HorecaRama hebben wij een gevarieerd en breed assortiment aan appratuur en benodigdheden voor de inrichting van uw horeca keuken, restaurant of hotel. Naast de MBM kooklijn bent u ook bij ons aan het juiste adres voor kooklijnen van bekende merken zoals Bartscher en Gastro M. Deze kooklijnen hebben een ruime keuze aan keukenapparatuur zoals fornuizen die geschikt zijn voor gas, elektrisch of het koken op inductie. Daarnaast zijn er verschillende accessoires te vinden die naadloos aansluiten op de apparatuur in de desbetreffende kooklijn.