Warmhoudvitrine

In een warmhoudvitrine kunt u allerlei gerecht warm houden. Het prettige van een warmhoudvitrine is dat door de glazen wanden uw gasten de gerechten kunnen zien en weten welke keus zij hebben. Zet in de warmhoudvitrine gebak, taart en broodjes met allerlei beleg. Ook worst, hot dogs of andere vleesgerechten zoals saucijzenbroodjes kunt u bewaren in een warmhoudvitrine.

Grote en kleine warmhoudvitrines bij HorecaRama

Een grote warmhoudvitrine op wielen, een kleiner exemplaar voor op de toonbank, u vindt deze en andere warmhoudvitrines bij HorecaRama. De meeste warmhoudvitrines van HorecaRama zijn gemaakt van roestvrijstaal en zijn ook verkrijgbaar in uitvoeringen in zilver of zwart. De vorm van de vitrines verschilt eveneens: halfronde gebogen warmhoudvitrines, rechte hoge of kleine rechthoekige warmhoudvitrines voor op de toonbank. Bij HorecaRama vindt u verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een warmhoudvitrine waaronder ook een grote warmhoudvitrine speciaal voor het tentoonstellen en warmhouden van pizza's.

Kleine en middelgrote warmhoudvitrine

U kunt bij HorecaRama terecht voor een kleinere warmhoudvitrine met glazen opzet; ideaal als tafelmodel. De producten zijn hygiënisch afgeschermd en u kunt in deze vitrine GN-bakken kwijt welke middels bain-marie goed warm blijven. Beschikbaar in verschillende afmetingen. De middelgrote warmhoudvitrine is eveneens verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Kijk bijvoorbeeld naar de warmhoudvitrine gemaakt van roestvrijstaal met gebogen veiligheidsglas. Een complete uitvoering met schuifruiten aan de achterzijde, waterlades, binnenverlichting en een handig tussenrooster.

Warmhoudvitrines en andere warmhoud spullen

Bij HorecaRama kunt u terecht voor de aanschaf van allerlei verschillende soorten warmhoudvitrines maar ook voor andere warmhoud producten. Warmhoudkasten, warmhoudplaten en lampen en ook rechauds en cloches vindt u bij HorecaRama. Accessoires zoals brandpasta vindt u ook op de afdeling warmhoud spullen. Warmhoudvitrine nodig? Kijk naar het uitgebreide assortiment professionele warmhoudvitrines in verschillende maten en uitvoeringen van HorecaRama.

Lees meer