Sealapparaat

Voor het sealen van producten heeft u een professioneel sealapparaat nodig. Zeker in de professionele keuken dienen tal van producten te worden geseald zodat deze goed bewaard kunnen worden. Door gebruik te maken van een sealapparaat behoudt voedsel de versheid en volle smaak die u verlangt. Sealen dient op professionele wijze te gebeuren met behulp van een geschikt sealapparaat. U vindt bij HorecaRama verschillende uitvoeringen van een sealapparaat voor de professionele keuken.

Sealapparaat

Sealapparaten van HorecaRama

Kies bij HorecaRama uit verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een sealapparaat. De zaksealer is verkrijgbaar in een professionele uitvoering, gemaakt van een stalen en teflon constructie. Dit sealapparaat is geschikt voor verschillende soorten plastic zakken tot een maximale dikte van 2mm. Het sealapparaat is voorzien van 8 verschillende instellingen voor het dichten van de zakken. De maximum temperatuur is 150 graden. Verkrijgbaar in uitvoeringen van 30cm, 40cm en 43cm.

Sealapparaat en vacumeermachine

Het ene soort voedsel leent zich voor sealen, het andere voor vacumeren. U kunt bij HorecaRama terecht voor zowel een vacumeermachine als een sealapparaat. Bij gebruik van een sealapparaat is het belangrijk dat de zak niet te vol zit zodat deze niet gaat plooien. De opening van de zak moet droog en schoon zijn en er mogen geen resten van schoonmaakmiddelen op het sealapparaat zitten. Ook voor de aanschaf van een vacumeermachine vindt u bij HorecaRama een uitgebreid aanbod. Bij de afdeling vacumeren en sealen vindt u verschillende accessoires voor uw sealapparaat waaronder zakjes voor het sealen en vacumeren.

Een sealapparaat, vacumeermachine of sous vide machine kopen

Alle benodigde apparatuur voor de professionele keuken vindt u bij HorecaRama. Als horecaspecialist zijn wij goed gesorteerd en bieden u een uitgebreid assortiment apparatuur waaronder sealapparaten, vacumeermachine en sous vide machine. Professioneel sealapparaat nodig? Kijk naar het assortiment van HorecaRama.