Menu
EUR

Vriescel

Vriescellen zijn van essentieel belang bij het opslaan van grote hoeveelheden voedsel voor een langere periode. In de vriescellen kunt u overzichtelijk en hygiënisch al uw gewenste producten bewaren. Wij hebben verschillende afmetingen vriescellen in ons assortiment voor iedere locatie. Vaak worden de cellen voorzien van wandschappen/ opbergrekken waar eenvoudig kratten/ emmers of andere items op geplaatst worden. Lees hier alle belangrijke informatie over vriescellen in de horeca:

2 Producten
Toon:
Combisteel Kleine vriescel inclusief motor 1300x1000x2615(H)
Combisteel
Kleine vriescel inclusief motor 1300x1000x2615(H) | Combisteel simpel en snel kopen voor in de horeca. Overzichtelijk bekijken bij Horecarama. Meer
Kleine vriescel inclusief motor 1300x1000x2615(H) | Combisteel simpel ...
€4.386,25 €3.625,00 €3.158,10 €2.610,00
Je bespaart 28%
Beschikbaarheid laden..
 
Saro Mini vriescel | Minicella 100TK | -18 tot -20 graden | (H)212x(B)100x(D)100
Saro
Mini vriescel | Minicella 100TK | -18 tot -20 graden | (H)212x(B)100x(D)100 | Horeca apparatuur eenvoudig online bestellen bij HorecaRama Meer
Mini vriescel | Minicella 100TK | -18 tot -20 graden | (H)212x(B)100x(...
€6.429,94 €5.314,00 €4.051,08 €3.348,00
Je bespaart 37%
Beschikbaarheid laden..
 
Toon 1 - 2 van 2
Vriescel

Het belang van vriescellen voor de horeca

Een vriescel is een geïsoleerde ruimte die wordt gebruikt voor het opslaan van voedsel en dranken bij lage temperaturen, onder nul graden Celsius. Deze vriescellen zijn van groot belang voor de horeca, omdat ze ervoor zorgen dat bederfelijke producten zoals vlees, vis en zuivelproducten op een veilige manier kunnen worden bewaard. Hierdoor kunnen de producten langer worden bewaard en hoeven ze niet zo vaak te worden vervangen, wat de kosten verlaagt. Bovendien worden de vriescellen gebruikt om het voedsel te bevriezen, waardoor het de smaak, textuur en voedingswaarde behoudt.

 

Belangrijke kenmerken van vriescellen

Vriescellen worden in verschillende maten en vormen geleverd, afhankelijk van de specifieke behoeften van een horecabedrijf. Er zijn echter enkele belangrijke kenmerken die bij elke vriescel moeten worden overwogen. Ten eerste moet de vriescel voldoen aan de hygiëne-eisen van de horeca. Dit betekent dat de binnen- en buitenkant van de vriescel gemakkelijk te reinigen moeten zijn en dat er geen ruimte is voor bacteriën om zich te vermenigvuldigen. Ten tweede moet de vriescel efficiënt zijn in energieverbruik om kosten te besparen en het milieu te beschermen. Ten slotte moet de vriescel een betrouwbare temperatuurregeling hebben, om ervoor te zorgen dat de producten veilig kunnen worden bewaard.

 

Factoren om te overwegen bij het kiezen van een vriescel

Bij het kiezen van de juiste vriescel zijn er een aantal factoren waar rekening mee moet worden gehouden. Allereerst is het belangrijk om de juiste maat te kiezen, afhankelijk van de grootte van de horecaonderneming en de hoeveelheid voedsel die moet worden opgeslagen. Daarnaast moet de vriescel voldoen aan de juiste temperatuureisen en energie-efficiënt zijn om energiekosten te besparen. Het is ook belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van de materialen en de betrouwbaarheid van de fabrikant. Een goede garantie en onderhoudsopties zijn ook belangrijk om de levensduur van de vriescel te verlengen en de kosten op lange termijn te verlagen. Ten slotte moet er ook rekening worden gehouden met de beschikbare ruimte en de locatie van de vriescel om te zorgen voor een efficiënte opslag en toegankelijkheid. Om uw producten zo lang en efficiënt mogelijk te bewaren kunt u het verpakken met een vacumeermachine en het daarna in te vriezen. Natuurlijk ondersteunen wij u graag bij al uw vragen over vriescellen! 

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!