Doner gyros grill

Gyros is een van oorsprong Grieks recept. Met behulp van een Doner gyros grill wordt aan een grote spies varkensvlees geroosterd dat daarna in reepjes wordt gesneden en gekruid. Het vlees dat van de Doner gyros grill komt wordt gebruikt in tal van warme hoofdgerechten. Ook wordt gyros gegeten met schijfjes tomaat en ui al dan niet met yoghurtsaus en een pitabroodje. Wilt u een Doner gyros grill aanschaffen dan vindt u bij HorecaRama verschillende uitvoeringen in het assortiment.

Een Doner gyros grill aanschaffen

Bij HorecaRama kunt u een Doner gyros grill kopen die geschikt is voor gas of voor elektra. In beide uitvoeringen vindt u verschillende mogelijkheden in grootte van de Doner gyros grill en de plaats van de motor. De ene Doner gyros grill heeft de motor aan de bovenzijde van het apparaat, de andere aan de onderzijde. Voordeel van een Doner gyros grill met een motor aan de bovenzijde is dat afdruipend vet geen kans krijgt uw motor te verontreinigen.

Doner gyros grill met meerdere warmtezones

U kunt bij HorecaRama terecht voor de aankoop van een Doner gyros grill met drie of met vier hittezones. De Doner gyros grill met vier zones kan meer vlees verwerken dan de kleinere met drie zones. Zowel beschikbaar voor gas als elektra en ook beschikbaar met de motor aan de bovenzijde en met de motor aan de onderzijde. Alle variaties van de Doner gyros grill vindt u bij uw horecaspecialist HorecaRama.

Doner gyros grill en andere keukenapparatuur

Alle benodigdheden voor bakken, grillen en koken vindt u bij HorecaRama. Professionele apparatuur zoals een Doner gyros grill, contactgrill en salamander maar ook diverse accessoires voor de Doner gyros grill en andere kookapparatuur zoals roosters, messen, diepvries, koelkast en alle andere benodigdheden voor het bereiden en serveren van uw gerechten.

Lees meer