Doner gyros grill

Geschikt voor de populaire döner shoarma grill zaken en de griekse restaurants: de döner en gyros grill van HorecaRama. Met behulp van deze apparatuur wordt een grote spies vlees geroosterd en middels een döner mes in kleine stukken gesneden. Het kleinste model is al geschikt voor een döner rol van 5kg. Bekijk ons uitgebreide assortiment online.

Doner gyros grill

Een Doner gyros grill aanschaffen

Bij HorecaRama kunt u een Doner gyros grill kopen die geschikt is voor gas of voor elektra. In beide uitvoeringen vindt u verschillende mogelijkheden in grootte van de Doner gyros grill en de plaats van de motor. De ene Doner gyros grill heeft de motor aan de bovenzijde van het apparaat, de andere aan de onderzijde. Veelal kiest men voor een model met motor onder omdat de motor aan de bovenzijde veel hitte te verduren krijgt. 

Doner gyros grill met meerdere warmtezones

U kunt bij HorecaRama terecht voor de aankoop van een Doner gyros grill met drie of met vier hittezones. De Doner gyros grill met vier zones kan meer vlees verwerken dan de kleinere met drie zones. Zowel beschikbaar voor gas als elektra en ook beschikbaar met de motor aan de bovenzijde en met de motor aan de onderzijde. Alle variaties van de Doner gyros grill vindt u bij uw horecaspecialist HorecaRama. Naast verschillende modellen bent u verzekerd van top kwaliteit, bijvoorbeeld het merk Potis doner grill uit Duitsland dat bekend staat om goede kwaliteit.

Doner gyros grill en andere keukenapparatuur

Al uw keukenapparatuur vindt u bij HorecaRama. Professionele apparatuur zoals de Doner gyros grill, contactgrill en koelwerkbank. maar ook diverse andere bijbehorende apparatuur zoals de elektrische döner mes, kapsalon oven, en meer.  Roosters, messen, diepvries, koelkast, afzuigkappen en alle andere benodigdheden voor het bereiden en serveren van uw gerechten.

Vraag en antwoord over de döner gyros grill

Hoe werkt een döner gyros grill?

Een döner gyros grill komt u vaak tegen in shoarma grill zaken en in griekse restaurants. De döner gyros grill heeft een grote spies waar het vlees aan vastgemaakt wordt. Vervolgens wordt het vlees op een draaiende manier geroosterd. Ook is er een opvangbak om het vrijgekomen vet op te vangen.

Waar kunt u op letten bij de aanschaf van een döner gyros grill?

Bij een döner gyros grill kunt u nagaan hoeveel u op een dag ongeveer verkoopt. Aan de hand daarvan kunt u kiezen voor een döner gyros grill met drie of vier warmtezones. De uitvoering met drie zones kan een kleinere hoeveelheid vlees verwerken dan die met vier zones.

Wat voor soorten van de döner gyros grill zijn er?

Er zijn uitvoeringen op gas en op elektra. Deze modellen zijn er in verschillende afmetingen. Het maximale vleesgewicht is bij de ene bijvoorbeeld 5kg en bij de andere döner gyros grill is het maximale gewicht voor vlees maar liefst 140kg. Door de ruime keuze kunt u zelf kijken wat het beste bij uw horecagelegenheid past.