Horeca toiletartikelen

De inrichting van de toiletten en de toiletartikelen voor uw horeca onderneming vormen een belangrijk deel van uw bedrijfsvoering. Veel van uw gasten zullen gebruik willen maken van het toilet en de inrichting van het toilet vormt dan ook een deel van uw visitekaartje. Het is belangrijk dat uw toilet schoon is en fris ruikt en alle benodigde horeca toiletartikelen voorhanden zijn. Bij HorecaRama vindt u dan ook bij de afdeling horeca toiletartikelen alles wat nodig is voor een prettig ingericht toilet.

Horeca toiletartikelen

De horeca toiletartikelen van HorecaRama

Een toiletartikel als een toiletborstel hoort in elk horeca toilet. Bij de afdeling toiletartikelen vindt u verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een toiletborstel. De toiletborstels zijn gemaakt van kunststof, uitgevoerd in wit en voorzien van een houder. Andere horeca toiletartikelen zijn een ontstopper waarmee het toilet kan worden ontstopt indien dit onverhoopt nodig is. Het voorhanden zijn van hygiëne zakjes is met name op damestoiletten belangrijk. Het is prettiger voor de dames en u voorkomt hiermee dat uw toiletten verstopt raken. Plaats uiteraard ook een afvalbak in het toilet van uw horeca onderneming, eveneens verkrijgbaar bij HorecaRama in verschillende uitvoeringen.

Afdeling horeca toiletartikelen: pedaalemmers

Voor het wegwerpen van hygiëne zakjes, tissues en ander afval is het plaatsen van een pedaalemmer in de toiletten een must. Bij HorecaRama vindt u bij de afdeling horeca toiletartikelen verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een pedaalemmer. Kies voor de witte kunststof pedaalemmer of voor de pedaalemmer van roestvrijstaal. Beide horeca pedaalemmers zijn voorzien van een binnenbak en hebben een inhoud van 3 liter. Een andere mogelijkheid bij de afdeling toiletartikelen is de luxere uitvoering van de horeca pedaalemmer van het merk Brabantia. Deze pedaalemmer heeft een antislip bodem en sluit geruisloos. Kijk voor alle toiletartikelen naar het brede aanbod van HorecaRama.

Toiletartikelen en andere benodigdheden voor de horeca schoonmaak

De schoonmaak is met het oog op de vereiste hygiëne en uitstraling van uw horeca onderneming een belangrijks aspect van de bedrijfsvoering. Toiletartikelen zoals pedaalemmer en toiletborstels dienen in elk horeca toilet aanwezig te zijn. Ook zaken als een baby commode voor uw gasten met een baby die verschoond moet worden, kranen voor wastafels, zeepdispensers voor het wassen van de handen en daarna drogen met de handendroger, u vindt het bij HorecaRama. Toiletartikelen nodig voor uw horeca onderneming? Ga naar HorecaRama.