Horeca snijplanken

Het aanbod horeca snijplanken is bij HorecaRama bijzonder uitgebreid. Snijplanken van hout of van kunststof, vierkante of ronde snijplanken. Wat voor soort horeca snijplank u ook zoekt, u vindt altijd de gewenste snijplank bij HorecaRama. U kunt kiezen uit veel verschillende horeca snijplanken in trendy kleuren, met of zonder geul of voor een snijplank die ook als onderbord kan dienen aan tafel. Kijk naar het brede assortiment horeca snijplanken van HorecaRama om de beste keus te maken.

Horeca snijplanken

De horeca snijplanken van HorecaRama

U vindt verschillende uitvoeringen van de houten horeca snijplank in het assortiment van HorecaRama. Een rechthoekige snijplank bijvoorbeeld, gemaakt van beukenhout en met rondom geulen. Van deze horeca snijplank vindt u verschillende modellen van verschillende grootte. Ook een houten trancheerplank, broodsnijplank en ronde horeca snijplanken van hout in verschillende maten vindt u in het uitgebreide assortiment. De kunststof horeca snijplank is verkrijgbaar in tal van soorten en maten: ronde en rechthoekige in wit, diverse trendy kleuren en in zwart. Ook horeca snijplanken van marmer verkrijgbaar.

Een standaard voor uw horeca snijplank

Bij HorecaRama kunt u ook terecht voor een standaard voor uw horeca snijplanken. Gemaakt van roestvrijstaal of verchroomd, voor aan de wand of gemaakt van kunststof. De standaard van roestvrijstaal en de standaard verchroomd zijn geschikt voor het plaatsen van 6 snijplanken.

U kunt ook kiezen voor de snijplanken standaard van polyethyleen: een materiaalsoort dat volledig smaak- en reukloos is en geen vocht opneemt. Deze horeca snijplanken standaard bevestigt u aan de wand en biedt plaats aan 6 horeca snijplanken.

Horeca Snijplanken en andere benodigdheden voor uw keuken

U kunt bij HorecaRama terecht voor al uw keukenbenodigdheden. Naast het grote aanbod horeca snijplanken vindt u nog zaken als een werkunit inclusief horeca snijplank en GN bak en een groot aanbod van losse gastronormbakken. Ook voor al uw voedselbakken en dozen, en keukenmessen gaat u naar HorecaRama.