Snelfilter koffiemachines

Met de snelfilter koffiemachines kunt u uw gasten een vers kopje filterkoffie serveren. Bovendien loopt een snelfilterkoffiemachine snel door en een nieuwe pot koffie is dan ook binnen een mum van tijd gezet. Daarnaast blijft de koffie goed warm voor een langere tijd door de thermoskan of warmhoudplaat en gaat de koffiesmaak niet verloren. Ideaal voor in de horeca, op kantoor of bij u thuis.

Snelfilter koffiemachines

Op welke manier werkt een snelfilter koffiemachine

Een snelfilter koffiemachine werkt op een snelle en handige manier. Als eerste moet de filterhouder gevuld worden met een papieren filter en deze wordt handmatig gevuld met koffie. Daarna wordt de koffiekan met water gevuld en in de snelfilter koffiemachine gegooid. Als laatste gaat de koffiepot onder het filter en kan de koffiemachine aangezet worden om vervolgens te genieten van een lekker kopje koffie. 

Snelfilter koffiemachines voor in de horeca en andere benodigdheden

Bij HorecaRama hebben wij naast de snelfilter koffiemachines een groot aanbod koffiemachines en benodigdheden, zodat u genoeg producten heeft om uit te kiezen. Er zijn bijvoorbeeld diverse espresso machines, maar ook volautomatische koffiemachines, koffiemolens en professionele melkopschuimers voor het maken van een unieke koffie waar uw gasten voor terug blijven komen!