Vleesmes

HorecaRama heeft een groot assortiment vleesmessen voor de horecakeuken. U vindt naast de gangbare vleesmessen ook bijzondere professionele vleesmessen zoals een tourneermesje, een hammes of een uitbeenmes. Elk vleesmes heeft bepaalde eigenschappen voor het optimaal snijden van vlees. Zo is een tourneermesje geschikt voor het fijne snijwerk uit de hand en een uitbeenmes is wendbaar en daardoor geschikt voor uitbenen. Welke soort professioneel vleesmes u ook zoekt, bij HorecaRama heeft u keuze uit een groot en compleet assortiment professionele keukenmessen.

Vleesmes

Professionele vleesmessen voor het snijden van vlees

Voor het snijden van grote stukken vlees zoals wild, biefstuk en ham heeft u een professioneel vleesmes nodig met een stevig lemmet en een fijne snede. Deze eigenschappen van een professioneel vleesmes zorgen ervoor dat het mes zonder moeite door de spierweefsels gaat en het vlees kan zo in mooie dunne plakken worden gesneden. Gebruik voor het snijden van groot vlees het hele lemmet. Vleesmessen zijn bij HorecaRama onder andere verkrijgbaar van het merk Wüsthof. Dit merk staat garant voor grote kwaliteit professionele vleesmessen.

Bijzondere vleesmessen

Bij de afdeling messen en snijders vindt u bij de vleesmessen ook verschillende uitbeenmessen. Het lemmet van een uitbeenmes is smal en buigzaam en hierdoor vooral geschikt voor het uitbenen van gevogelte en vlees. Bij HorecaRama vindt u deze vleesmessen voor het uitbenen onder andere van het merk Wüsthof, in verschillende afmetingen. Andere professionele vleesmessen die u in het assortiment tegenkomt zijn trancheermessen, tourneermessen, hammessen en steakmessen.

Vleesmessen en andere keukenmessen

Behalve vleesmessen heeft u voor uw horecakeuken ook groente- en fruitmessen nodig, aardappelmesjes, vismessen en andere keukenmessen. HorecaRama heeft naast het uitgebreide aanbod aan vleesmessen ook alle andere professionele messen die u nodig heeft voor uw keuken. Kijk naar het brede assortiment en stel zelf uw perfecte messenset samen of kies voor een messenset zoals de kokskoffer.