Professionele blender

Een professionele blender is een geweldig hulpmiddel voor elke keuken. Met een professionele blender maakt u in een handomdraai de heerlijkste sauzen of smoothies. Sommige professionele blenders zijn ook geschikt om uw gerecht warm te houden tot het moment van serveren. HorecaRama heeft een groot aanbod aan blenders, van kleine tot grote en van verschillend materiaal.

Meer over een professionele blender

Hoe groter de blender, hoe meer u in één keer kunt maken. De meeste mengbekers zijn van glas of van polycarbonaat. Hoewel glas zwaarder is en de beker stuk gaat als u deze laat vallen, wegen de voordelen van een glazen mengbeker voor uw professionele blender zeker op tegen de nadelen. Glas is veel beter bestand tegen rondvliegende harde delen zoals ijs of harde groenten. Een glazen mengbeker kan zonder problemen in de vaatwasser. Een mengbeker van polycarbonaat is vrijwel onverwoestbaar.

Welke professionele blender kiest u?

De inhoud van de mengbeker kan aanzienlijk verschillen. Een kleine mengbeker heeft 1,25 liter inhoud, een grote 4 liter. Ook het aantal toeren dat de professionele blender bereikt is verschillend, evenals het aantal knoppen ter bediening van de blender en het al dan niet aanwezig zijn van een pulseknop. Al naar gelang de toepassing van uw professionele blender maakt u uw keuze in de webshop van HorecaRama.

Professionele super blender

Bij HorecaRama kunt u kiezen voor een professionele super blender met metalen motorblok en LCD display welke wordt bediend met 5 tiptoetsen en een pulseknop. Met gebruikmaking van een USB stick kunt u in deze prachtige professionele blender 30 recepten voorprogrammeren. Deze super blender is geluidsarm en uitgerust met een hoofdschakelaar en antislip voeten. Ga naar de webshop van HorecaRama voor meer informatie over soorten blenders en andere bare apparatuur zoals een milkshake machine of een professionele citruspers.

Lees meer