Horeca pannen

In de keuken van uw restaurant heeft u tal van horeca pannen nodig. Hoe uitgebreider uw kaart met een variatie aan gerechten, hoe meer verschillende horeca pannen u nodig zult hebben. Bij HorecaRama vindt u een uitgebreid assortiment horeca pannen, voor elk gerecht en ook alle keukenbenodigdheden waaronder professionele messen en accessoires. U vindt kookpannen en braadpannen in allerlei uitvoeringen maar ook mosselpannen, poffertjespannen en volledige pannensets.

De horeca pannen van HorecaRama

Voor alle pannen die u nodig heeft in de professionele keuken vindt u een breed aanbod bij HorecaRama. Hapjespannen en serveerpannen bijvoorbeeld. Professionele serveerpannen in verschillende uitvoeringen, geschikt voor het serveren van gerechten aan tafel. Het aanbod professionele kookpannen is bijzonder uitgebreid en omvat ook snelkookpannen, roosters voor professionele kookpannen en andere accessoires. Ook het assortiment professionele koekenpannen is uitgebreid en bestaat uit ronde maar ook rechthoekige koekenpannen. Wat u ook zoekt, HorecaRama heeft alle soorten horeca pannen.

Horeca pannen voor vis en schaaldieren

Voor het bereiden en serveren van vis vindt u bij HorecaRama verschillende soorten professionele vispannen en mosselpannen. De professionele mosselpannen zijn geschikt voor serveren aan tafel, bijvoorbeeld een mosselpannetje van roestvrijstaal of geëmailleerd, met een diameter van 20cm. Ook accessoires voor het eten van schaal- en schelpdieren vindt u bij HorecaRama, zoals een kreeftentang of een slakkenvork. Ook de professionele stoompannen zijn geschikt voor het stomen van vis.

Ga voor horeca pannen naar HorecaRama

U kunt de inrichting van uw professionele keuken volledig samenstellen volgens uw keuze. Het aanbod van HorecaRama voor horeca pannen is uitgebreid en zeer compleet. U kunt ook kiezen voor een horeca pannenset van hoog gepolijst roestvrijstaal. De pannen van deze horeca pannenset zijn voorzien van een sandwich bodem waardoor de warmte sneller wordt opgenomen en gelijkmatig wordt verdeeld. Geschikt voor alle soorten verhittingsbronnen.

Lees meer