Doner kebab mes

Een Doner kebab mes stelt u in staat het vlees te snijden zoals u dat wilt. Sommige gerechten vragen om speciale apparatuur en accessoires, en dit geldt ook voor Doner kebab. Bij HorecaRama vindt u alles wat u nodig heeft voor de professionele keuken waaronder ook een Doner kebab grill in verschillende soorten en maten. U kiest bij HorecaRama uit verschillende uitvoeringen van het Doner kebab mes en u kunt ook een reserve mes aanschaffen. Kijk eens rond op de website van HorecaRama en ontdek het bijzonder uitgebreide en gevarieerde aanbod voor de inrichting van uw hotel, restaurant en professionele keuken.

Verschillende mogelijkheden Doner kebab mes

De elektrische Doner kebab messen van HorecaRama zijn geschikt voor professioneel gebruik. Heeft uw af en toe een Doner kebab mes nodig dan is een kebab mes voor licht gebruik waarschijnlijk voldoende. Dit Doner kebab mes is bij HorecaRama verkrijgbaar in een uitvoering met kunststof handvat en het mes heeft een diameter van 65mm. Een prima Doner kebab mes waarmee u moeiteloos door het kebabspit glijdt voor het maken van pizza’s en kapsalons. De snijdikte van dit Doner kebab mes is instelbaar.

Een Doner kebab mes voor intensief gebruik

Heeft u dagelijks een Doner kebab mes nodig en wilt u het mes intensief kunnen gebruiken dan kunt u bij HorecaRama kiezen voor een Doner kebab mes gemaakt van roestvrijstaal. Ook het handvat is van roestvrijstaal en het mes heeft een diameter van 80mm. Losse messen ter vervanging zijn eveneens verkrijgbaar. Ook dit Doner kebab mes is voorzien van de mogelijkheid de snijdikte in te stellen.

Alles voor Doner kebab, van grill tot mes

Bij HorecaRama vindt u alles voor het bereiden en serveren van Doner kebab. Een ruime keuze uit apparatuur zoals de Doner kebab en gyros grill. Ook bakjes om uw Doner kebab te presenteren, bakjes voor sauzen en allerlei bewaardozen in GN formaat, meeneembakken en andere accessoires vindt u bij HorecaRama. Een Doner kebab mes vindt u bij de afdeling messen en snijders.

Lees meer