Doner kebab mes

Een döner kebab mes is een elektrische snijmachine waarmee vlees van het spit kan worden gesneden. De dikte is instelbaar zodat u zelf kunt bepalen hoe dik u het vlees wilt snijden. Bij HorecaRama hebben we diverse modellen: met een vaste snoer en draadloze modellen. Ook leveren we extra messen voor de döner messen die wij aanbieden.

Doner kebab mes

Verschillende mogelijkheden döner kebab mes

De elektrische döner kebab messen van HorecaRama zijn geschikt voor professioneel gebruik. Het meest verkochte model is de hendi elektrische döner kebabmes. Dit döner kebab mes is bij HorecaRama verkrijgbaar in een uitvoering met kunststof handvat en het mes heeft een diameter van 100mm. Een prima döner kebab mes waarmee u moeiteloos door het dönerspit snijdt voor het maken van broodjes, turkse pizza’s en kapsalons. De snijdikte van dit döner kebab mes is instelbaar.

Een döner kebab mes voor intensief gebruik

Heeft u een döner kebab mes nodig die zeer intensief wordt gebruikt dan raden wij het model Potis S180 plus döner mes aan. Deze is voorzien van een mes van Ø80mm en hij is draadloos te gebruiken. Losse messen ter vervanging zijn eveneens verkrijgbaar. Ook dit döner kebab mes is voorzien van de mogelijkheid de snijdikte in te stellen.

Alles voor döner kebab, van grill tot mes

Bij HorecaRama vindt u alles voor het bereiden en serveren van döner kebab. Een ruime keuze uit apparatuur zoals de döner kebab en gyros grill. Ook bakjes om uw döner kebab te presenteren, bakjes voor sauzen en allerlei bewaardozen in GN formaat, meeneembakken en andere accessoires vindt u bij HorecaRama. Veel van de producten zijn ook uit voorraad leverbaar zodat wij u snel van dienst kunnen zijn.

Vraag en antwoord over het döner kebab mes

Waar wordt een döner kebab mes voor gebruikt en hoe werkt het?

Met een döner kebab mes wordt het vlees van het spit gesneden. Het is een elektrische snijmachine waarmee u eenvoudig en binnen een korte tijd het vlees eraf kan snijden. De dikte van het döner kebab mes kunt u zelf instellen zodat u kunt kiezen hoe dik u het vlees wilt snijden. Een döner kebab mes is ideaal voor het maken van bijvoorbeeld turkse pizza’s en kapsalons.

Wat voor soorten van het döner kebab mes zijn er?

Er zijn verschillende soorten van het döner kebab mes verkrijgbaar. Het is bij uw keuze belangrijk om na te gaan hoe intensief u er gebruik van gaat maken. Zo zijn er draadloze messen met een mes van 100mm of een elektrische kebabmes van 80mm. Daarnaast zijn er reservemessen beschikbaar zodat u er altijd eentje achter de hand hebt.