Tosti ijzer professioneel

Een tosti is een van de meest bekende lunchgerechten maar ook voor de kleine trek tussendoor wordt nogal eens een tosti besteld. Voor de meeste horecaondernemingen is de aanschaf van een tosti-ijzer dan ook een goede investering. Met behulp van een professioneel tosti-ijzer maakt u in een handomdraai de heerlijkste tosti’s en met een groter professioneel tosti-ijzer maakt u meerdere tosti’s tegelijk. HorecaRama heeft een brede keus uit verschillende professionele tosti-ijzers.


De tosti-ijzers van HorecaRama

U kunt bij HorecaRama terecht voor eenvoudige maar toch professionele tosti-ijzers met sleuven voor toast en tosti’s, waarbij de sleuven tegelijk dan wel afzonderlijk van elkaar kunnen worden gebruikt.

Wat te denken van het professionele tosti-ijzer gemaakt van roestvrijstaal. Door gebruik te maken van dit tosti-ijzer, wordt de tosti echt gebakken tussen 2 pan helften. De tosti wordt met het middenstuk diagonaal in 2 helften gedeeld, wat het eten van de tosti eenvoudiger maakt.  Geschikt voor professioneel gebruik maar ook voor thuis.

Meer keus in professionele tosti-ijzers

Naast het conventionele tosti-ijzer, heeft HorecaRama de rolbandtoaster, ook wel conveyor toaster genoemd. De kleur en krokantheid van de toast kan worden bepaald door de snelheid van de band. Hoe sneller de band draait, hoe eerder de toast aan de onderkant er weer zal uitvallen. Deze conveyor toaster is een professioneel tosti-ijzer dat ook heel goed gebruikt kan worden middels zelfbediening bij een (ontbijt)buffet. Een andere keuze is een extra groot professioneel tosti-ijzer waarin u meerdere tosti’s boven elkaar tegelijk kunt maken. Een uitermate geschikt professioneel tosti-ijzer voor hotels en restaurants die vaak veel tosti’s tegelijk moeten bereiden.

Voor alle professionele tosti-ijzers gaat u naar HorecaRama

De meest uitgebreide keuze in professionele tosti-ijzers zoals conveyor toasters vindt u bij HorecaRama. Het assortiment professionele tosti-ijzers is bijzonder breed dus u vindt altijd het voor uw onderneming geschikte exemplaar. Een tosti-ijzer is een onmisbaar product voor uw professionele keuken. Vul deze aan met een contactgrill of panini grill en u maakt hiermee de allerlekkerste broodjes en sandwiches.