Foster EcoPro G3 werkbanken

Met de Foster EcoPro G3 werkbanken bent u verzekerd van de beste keukenkoelingen van duurzame kwaliteit. De Foster koel- en vrieswerkbanken zijn uitgerust met innovatieve energie-efficiënte componenten voor maximale betrouwbaarheid tegenover minimale kosten. Deze EcoPro G3 koel- en vrieswerkbanken zijn verkrijgbaar in enorm veel verschillende combinaties en afmetingen, van eenvoudig tot zeer uitgebreid. Kies voor deuren, lades tot aan speciale saladette-uitsparingen! Bekijk hier het complete assortiment:

Foster EcoPro G3 werkbanken

Foster EcoPro G3 Werkbanken

De Foster EcoPro G3 werkbanken worden ook wel de volgende generatie koelwerkbanken genoemd. Deze topklasse apparaten onderscheiden zich onder andere op de volgende belangrijke onderdelen:

- PureControl display; Met dit display maken de G3 werkbanken gebruik van zeer zuivere LED's met InGaN-technologie. Dit betekent een hogere resolutie en een langere levensduur tegenover een lager stroomverbruik!

- De koelwerkbanken zijn voorzien van de innovatieve +StayClear condensor, deze vereist weinig onderhoud en zorgt voor ongelofelijke efficiency en betrouwbare prestaties van alle G3 modellen.

- 250.000 varianten beschikbaar dankzij de vele opties en mogelijkheden! Er is altijd een geschikt model voor iedere keuken te vinden.

- Het kleinere ontwerp van de G3 werkbanken maken dat deze passend zijn in de krapste keukens zonder aan koelcapaciteit te verliezen!

- Het Foster Shield beschermd u tegen de gevaren van onveilige voedsel-opslag dankzij de geavanceerde temperatuur-regeling en het hygiënische ontwerp.

- Geschikt voor de warmste keukens! Zelfs bij temperaturen tot wel 43 graden functioneert de G3 koelwerkbank optimaal!

- De G3 werkbanken worden standaard geleverd op vergrendelbare zwenkwielen. Hierdoor kunt u gemakkelijk bij alle kanten van de koeling. Als de koeling op zijn plaats staat kan deze worden vergrendeld zodat deze gegarandeerd stabiel blijft staan!