Menu
EUR

Pro sup horeca bestek

De bestekseries van Pro sup zijn gevarieerd en modern. Bij HorecaRama kunt u rustig het juiste bestek van het scherm kiezen. Wij plaatsen voor u meer dan tien collecties in het overzicht. De keuze van het juiste bestek zorgt in uw restaurant voor een nette tafel. Het bestek uit onze collectie is trouwens niet alleen voor grote ruimtes bedoeld, ook in kleinere ruimtes komt Pro sup goed tot haar recht.[SPLIT]

Strak en sierlijk Pro sup bestek

Een overzicht op onze webpagina laat zien dat het uiterlijk van de verschillende bestek series heel afwisselend is. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een redelijk plat model van roestvrij staal als u op de serie Hotel uitkomt. Kiest u liever voor iets meer glans en een wat rondere vorm, laat uw blik dan eens op de serie Parijs vallen. Natuurlijk hangt het sterk af van het type restaurant waaraan u leiding geeft. Zo is er binnen deze bestek lijn ook een mooie collectie Bistro bestek te vinden. Ziet u nog niet het gewenste bestek? Bekijk dan ook andere merken in het volledige overzicht van horeca bestek.

Pro sup bestek: genieten van detail

De producent van dit bestek put zich uit in de zorg voor verscheidenheid. Naast bestekseries met klinkende namen, staan er PS-series die slechts een nummer hebben. De kleine tot grote verschillen binnen deze genummerde series, bieden de liefhebber van detail genoeg ruimte om te kiezen. De bestekken zijn gemaakt van roestvrij staal, zodat ze steeds netjes zullen blijven. Ook nadat ze al vele malen in de vaatwasser zijn geweest.

Onderdelen Pro sup bestek los bestellen

HorecaRama zet het bestek van dit merk graag op de eerste plaats. Onze keuze voor bestek van Pro sup sluit aan bij de wens van onze klanten. Het bestek heeft haar kwaliteit in de praktijk bewezen, bovendien kan goed op persoonlijke smaak worden gekozen door de verscheidenheid in vorm. Natuurlijk is elk onderdeel van dit bestek per stuk bij ons te bestellen. Dat is handig als u klein begint, maar ook als u in de loop van de tijd losse bestekdelen bent kwijtgeraakt. Behoefte aan deskundig advies? Bel ons gewoon of stuur even een e-mail.

Kijk ook eens naar onze horeca vaatwassers of ons Olympia horeca bestek.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!