Horeca presentatie servies

Uw gerechten wilt u zo aantrekkelijk mogelijk presenteren en daarvoor gebruikt u het beste horeca presentatie servies. HorecaRama heeft allerlei variaties horeca presentatie servies in het assortiment voor elk type horecaonderneming. Zo vindt u luxe amuselepel of soepterrine voor uw restaurant, maar ook een frites puntzak van porselein en take away bakjes. Welk type horecabedrijf u ook heeft, bij HorecaRama vindt u alles wat u zoekt voor onder meer uw keuken en bar. Van luxe serviezen tot eenvoudige besteksets en een ruime keus uit horeca presentatie servies.

Horeca presentatie servies

Voorbeelden van horeca presentatie servies

Het aanbod aan horeca presentatie servies is bij HorecaRama zeer gevarieerd en bestaat uit tientallen artikelen. De serveerschaal DuoDish bijvoorbeeld, twee bijzonder vormgegeven schaaltjes om bijgerechten of kleine hapjes te presenteren. Een ander voorbeeld is de spiesstandaard van roestvrijstaal, een bijzonder vormgegeven standaard om op een leuke manier uw spiesen te presenteren. Een ander veel gevraagd onderdeel van een horeca presentatie servies zijn de zogenaamde mosselpannetjes. HorecaRama heeft drie versies die verschillen qua grootte en zijn gemaakt van hoogglans roestvrijstaal. Een leuke manier om mosselen aan uw gasten te presenteren.

Horeca presentatie servies: serveerpannen en dekschalen

Op tafel wilt u het beste presenteren en daarvoor heeft HorecaRama een groot assortiment horeca presentatie servies waaronder een ruime keus aan serveerpannen en dekschalen. De serveerpan is verkrijgbaar met twee handgrepen of met een gebogen handgreep en in verschillende afmetingen. Dekschalen gemaakt van roestvrijstaal in verschillende afmetingen en soepterrines eveneens in verschillende afmetingen en op een voet. Een deksel voor uw dekschaal of soepterrine bestelt u los bij. De horeca kan ook niet zonder ramekin of potjes. deze worden veelvuldig gebruikt voor sausjes, kruidenboter of borrelnootjes. Met al het servies en horeca presentatie producten van HorecaRama zijn de mogelijkheden eindeloos!

Combineer uw horeca presentatie servies met serveergerei

Door uw presentatie horeca servies te combineren met het speciale serveergerei van HorecaRama kunt u de mooiste combinaties maken. Alle onderdelen van het horeca presentatie servies van HorecaRama mogen worden gezien door uw gasten. Kijk ook eens naar de serviezen van HorecaRama en de andere horecabenodigdheden zoals onderborden, een Saucière of een salade servies.