Bordenlift

Bent u op zoek naar een bordenlift voor in de horeca? Bij HorecaRama bent u aan het juiste adres voor verschillende soorten bordenliften. Wij hebben onder andere bordenliften voor inbouw, verwarmde bordenliften maar ook dienbladenliften in verschillende afmetingen in ons assortiment.

Bordenlift

Verwarmde bordenlift voor de horeca

Verwarmde bordenliften zijn ideaal voor bijvoorbeeld warme lopende buffetten. Uw gasten pakken een verwarmd bord uit de lift en kunnen hier vervolgens mee langs uw buffet lopen. Dankzij de liftconstructie komt het volgende bord automatisch weer naar boven zodat de volgende gast weer direct een bord kan pakken. 
Onze verwarmde bordenliften zijn verkrijgbaar in twee varianten; voor borden met een diameter van 18 tot 26cm en het andere model is voor borden met een diameter van 21 tot 29cm.

Inbouwmodel bordenlift

Inbouw bordenliften zijn ruimtebesparend en zorgen voor een strak design. De borden kunnen eenvoudig van bovenaf bijgevuld worden en deze zakken door het gewicht automatisch naar beneden, tot het bovenste bord op de perfecte hoogte ligt om gepakt te kunnen worden. Onze inbouw bordenliften zijn in twee varianten verkrijgbaar; het kleine model is geschikt voor borden met een diameter van 18 tot 26cm en het andere model voor borden van 21 tot 29cm. 

Dienbladenliften voor inbouw

Ook voor dienbladen hebben wij speciale liften die ingebouwd kunnen worden. Met deze dienbladenliften kunnen uw gasten, of het personeel eenvoudig en snel dienbladen van de stapel pakken. Voorkom dat dienbladen gaan slingeren en ruim deze efficiënt weg door ze te stapelen in de ingebouwde dienbladenlift. Mooi weg te werken in een counter, bar of tafel en de dienbladen zullen door het liftmechanismen naar boven komen zodat deze direct gepakt kunnen worden. Bekijk ook eens ons grote assortiment aan diverse serviezen en dienbladen.