Pannenlikker

Een pannenlikker is een soort spatel, maar dan buigzamer en gemaakt van kunststof. Bij HorecaRama vindt u verschillende soorten pannenlikkers, van verschillende materialen en geschikt voor gebruik in de professionele keuken. Er zijn horeca pannenlikkers die hittebestendig zijn, pannenlikkers van rubber of van silicone en er zijn horeca pannenlikkers beschikbaar in de vorm van een lepel. Bent u op zoek naar een geschikte pannenlikker kijk dan naar het grote aanbod pannenlikkers en andere horeca benodigdheden van HorecaRama.

Pannenlikker

Pannenlikkers van HorecaRama

Het aanbod pannenlikkers is bij HorecaRama behoorlijk uitgebreid. Kijk bijvoorbeeld naar de horeca pannenlikker gemaakt van rubber met een steel van roestvrijstaal. Een robuuste pannenlikker die stevig in de hand ligt. Deze horeca pannenlikker is verkrijgbaar in de lengtematen 30cm en 40cm en is hittebestendig tot 260 graden. Een andere mogelijkheid is een pannenlikker van rubber met houten steel, verkrijgbaar in meerdere lengtematen. Tenslotte vindt u nog pannenlikkers die helemaal van kunststof zijn gemaakt, in verschillende lengtematen.

Pannenlikkers in lepelvorm

Ook de pannenlikker in de vorm van een lepel is ruim vertegenwoordigd in het assortiment van HorecaRama. Een pannenlikker met een lepelvorm is uitermate handig, u kunt met deze pannenlikker niet alleen bewegen over de bodem en roeren maar ook uitscheppen. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, geheel of gedeeltelijk van kunststof en hittebestendig. Kijk in de webshop om ideeën op te doen of om pannenlikkers te vergelijken.

Pannenlikkers en andere keukenaccessoires

Het optimaal en professioneel inrichten van uw keuken vraagt om een groot aantal artikelen: horeca pannen en horeca messen maar ook tal van kleinere zaken zoals een vergiet, pannenlikkers en spatels, opbergrekken en opbergkasten. HorecaRama heeft alles wat u nodig heeft voor de professionele inrichting van uw keuken waaronder pannenlikkers. Ook voor de inrichting van uw tafel en buffetten alsmede voor catering vindt u alles wat u nodig heeft bij HorecaRama.