Plaatmes

Een plaatmes is een handig instrument voor uw keuken voor onder meer het wegschrapen van voedselresten van de bakplaat, het snijden van gebak en het afnemen van gerechten van de plaat. HorecaRama heeft verschillende plaatmessen in het assortiment zodat u de voor u geschikte plaatmessen kunt uitzoeken. De plaatmessen zijn gemaakt van verschillende materialen en zijn verschillend van vorm.

Plaatmes

De plaatmessen van HorecaRama

Bij HorecaRama vindt u plaatmessen van staal, van roestvrijstaal en van kunststof. De drie plaatmessen van roestvrijstaal hebben een handgreep die varieert in grootte van 8 tot 12 cm. De plaatmessen van staal vindt u eveneens in drie uitvoeringen van dezelfde afmetingen. Deze plaatmessen hebben een handgreep in een uitvoering van hout. Tenslotte kunt u bij HorecaRama ook terecht voor een plaatmes van roestvrijstaal met een handgreep van kunststof. Deze versie is verkrijgbaar in twee afmetingen. Door de licht gebogen vorm van de handgreep ligt dit plaatmes prettig in de hand.

Wat u ook kiest, HorecaRama staat garant voor een professioneel plaatmes met een lange levensduur.

Plaatmessen en andere accessoires uitkiezen

Voor een optimale inrichting van uw keuken gaat u naar de horecaspecialist. HorecaRama biedt een breed assortiment aan artikelen speciaal afgestemd op horecabedrijven. U vindt alles wat u nodig heeft voor de inrichting van uw restaurant of hotel, van plaatmes tot thermometer, van kookpan tot onderbord. Handige accessoires voor uw keuken zoals een kookwekker, lekbakken en rooster maar ook saté prikkers of een keukenrolhouder vindt u bij HorecaRama.

Voor uw plaatmes en andere horecabenodigdheden gaat u naar HorecaRama

De aanschaf van een plaatmes is slechts een klein onderdeel van uw bedrijfsvoering. Toch maken deze kleine zaken dat uw bedrijf optimaal kan functioneren. Door uw personeel goede en waardevolle accessoires beschikbaar te stellen, kan er optimaal werk worden afgeleverd. HorecaRama begrijpt dit als geen ander.