Horeca bakken

In uw hotel of restaurant heeft u tal van horeca bakken nodig. Bakken voor het bewaren van restjes, voor het bewaren van complete gerechten of onderdelen daarvan, horeca bakken voor opruimen of bakjes om mee te geven aan uw gasten. Bij HorecaRama vindt u alle horeca bakken die u nodig heeft voor een optimale bedrijfsvoering. De bakken zijn beschikbaar in tal van soorten en maten en voor allerlei verschillende bestemmingen. Kijk naar het brede assortiment horeca bakken van HorecaRama, bijvoorbeeld in de webshop.


Soorten horeca bakken

Bij HorecaRama vindt u onder meer horeca restbakken, stapelbakken, vleesbakken en andere voedselbakken. Daarnaast is een groot assortiment gastronormbakken beschikbaar. U vindt in het assortiment ook een ruime keus uit afhaal- en bewaarbakjes. Voor de horeca restbakken kunt u ook verschillende deksels bijbestellen. De horeca bakken zijn verkrijgbaar van verschillende soorten materiaal zoals kunststof en roestvrijstaal.

Horeca bakken in GN maten

Het aanbod gastronorm horeca bakken is bijzonder groot. Deze horeca bakken voldoen volledig aan de internationale norm en zijn speciaal ontworpen voor het hygiënisch bewaren van voedsel. Kies bijvoorbeeld voor de GN horeca bak gemaakt van transparant polypropyleen. Een luchtdicht afsluitbare horeca bak die geschikt is voor de vriezer maar ook in de magnetron kan. Deze horeca bakken zijn stapelbaar, verkrijgbaar in verschillende maten en kleurstellingen, vaatwasbestendig en volledig reuk- en smaakvrij. U vindt soortgelijke en vele andere uitvoeringen van de gastronorm horeca bakken in het assortiment van HorecaRama.

Horeca bakken en andere horecabenodigdheden

Alles wat u nodig heeft voor een optimale bedrijfsvoering van uw hotel en restaurant vindt u bij HorecaRama. Naast het uitgebreide assortiment horeca bakken zoals vleesbakken en afhaalbakken vindt u alles wat u nodig heeft voor de inrichting van uw keuken en andere ruimten. Een uitgebreid assortiment professionele pannen, snijplanken, opbergrekken voor uw horeca bakken, serveerwagens waarin GN horeca bakken passen en een groot aanbod accessoires voor uw keuken en voor uw tafels.