Thermometers

In uw hotel of restaurant maakt u veelvuldig gebruik van keukenthermometers: het meten van de temperatuur van de oven, van de koelkast, het deeg, het vlees of van gerechten. HorecaRama heeft voor alle toepassingen een geschikte keukenthermometer, in verschillende uitvoeringen zoals een digitale keukenthermometer of een infrarood thermometer. Bekijk ons uitgebreide aanbod van thermometers voor de horeca.

Thermometers

Verschillende keukenthermometers

Het ruime aanbod aan keukenthermometers van HorecaRama bestaat onder meer uit een digitale keukenthermometer, gemaakt van roestvrijstaal met inklapbare voeler. Deze horeca thermometer meet temperaturen tussen de -50 en + 300 graden. U kunt ook kiezen voor een oventhermometer gemaakt van aluminium. De grote display laat de temperatuur gemakkelijk aflezen. Daarnaast vindt u bij HorecaRama allerlei speciale keukenthermometers zoals een suiker thermometer of een keukenthermometer voor vlees.

Keukenthermometer voor het meten van voedsel

Het meten van de temperatuur van voedsel is in verband met de strenge regelgeving op dit gebied extra belangrijk en daarom is een keukenthermometer speciaal voor voedsel onmisbaar. Koel voedsel dient echt koel te zijn en warm voedsel dient bepaalde temperaturen te bereiken, dit alles in verband met de hygiëne en voedselveiligheid.

HorecaRama heeft diverse keukenthermometers voor voedsel van verschillende materialen en met verschillende meettechnieken, waaronder ook kerntemperatuur meters. Informeer u zichzelf uitgebreid in de webshop om tot de voor u beste keuze te komen voor uw keukenthermometer.

Keukenthermometers en andere accessoires voor uw keuken

Het gebruik van keukenthermometers is belangrijk voor een perfecte bereiding van uw gerechten. Ook andere accessoires dragen hieraan bij: lekbakken bijvoorbeeld of een kookwekker, het gebruik van de juiste kwast voor het invetten van uw bakplaten en het voortdurend schoonhouden van uw keuken. HorecaRama heeft alles wat u nodig heeft op het gebied van horeca artikelen, van keukenthermometer tot saté prikker.