Koel vriescombinatie

We kennen allemaal de koel vriescombinatie wel, een koelkast met apart gedeelte voor het invriezen van producten. Bij HorecaRama kunt u terecht voor de aanschaf van een koel vriescombinatie speciaal geschikt voor professioneel gebruik. In de horeca zijn vaak grotere koel vries combinaties nodig dan thuis en ook worden hogere eisen gesteld aan de kwaliteit van de koel vriescombinatie als men deze gebruik in hotel en restaurant. De koel vriescombinaties van HorecaRama zijn dan ook volledig afgestemd op professioneel gebruik in de horeca.

Koel vriescombinatie

Koel vriescombinaties bij HorecaRama

De inhoud van de verschillende koel vriescombinaties van HorecaRama verschilt per product. U kunt kiezen voor een koel vriescombinatie met een inhoud van 120 liter maar ook voor een hele grote koel vries combinatie met een inhoud van 2 maal 537 liter. Daartussen in vindt u verschillende andere mogelijkheden voor wat betreft de inhoud van de koel vriescombinatie. In de meeste gevallen is de deur van de koel vriescombinatie zowel links- als rechtsdraaiend te monteren. Ook de uitvoeringen van de koel vriescombinatie verschilt. Sommige zijn gemaakt van roestvrijstaal, andere van gemoffeld wit staal.

Koel vriescombinatie of losse vriezer

Bij HorecaRama kunt u uw horeca keuken volledig naar wens inrichten met producten van hoogwaardige kwaliteit. Kies voor een koel vriescombinatie of voor losse onderdelen. Een losse, al dan niet grote koelkast en een vrieskast of vrieskist. Grotere horeca ondernemingen zullen gebaat zijn bij combinaties hiervan: een grote vrieskist in de voorraadruimte, een koel vriescombinatie in de keuken zelf en een koelkast bij de bar. Wat uw wens voor een horeca koelkast ook is, op het gebied van koeling heeft HorecaRama alles.

Koel vriescombinatie en andere koeling

Op het gebied van koeling is veel verschillende apparatuur verkrijgbaar. Een Saladette, barkoeling en buffetkoeling, vrieswerkbanken en nog veel meer. Bij HorecaRama kunt u alles vinden op het gebied van koeling: van kleine koel vriescombinatie tot grote koel vriescombinatie, koelcellen of een mooie gekoelde buffetwagen.