Het gebruik van een Elektrische chafing dish
Een elektrische chafing dish wordt stekkerklaar geleverd en is zeer eenvoudig in gebruikt te nemen. Zet de chafing dish op de gewenste plaats en steek vervolgens de stekker in het stopcontact. De chafing dish gebruikt men vaak bij buffetten en daar zijn bijna altijd wel stroomaansluitingen beschikbaar. Hierdoor hoeven er geen onhandige brandpastahouders en brandpasta's gebruikt te worden. Brandpasta werkt maar een paar uur en dient dan vervangen te worden, een elektrische chafing dish kunt u zo lang gebruiken als dat het nodig is. Daarnaast zijn de elektrische varianten preciezer in te stellen qua temperatuur. Bij een chafing dish met brandpasta is dit niet mogelijk. Geeft u toch de voorkeur aan een Chafing dish met brandpasta? Bekijk dan hier al onze standaard chafing dishes.
Elektrische chafing dish van HorecaRama
De elektrische chafing dish is verkrijgbaar in diverse verschillende uitvoeringen. Wij hebben zowel ronde- als rechthoekige uitvoeringen. De meest voorkomende afmeting is de chafing dish met 1/1 Gastronormmaat. Dankzij deze afmeting, kunt u hem ook anders indelen door bijvoorbeeld 2 1/2 Gastronorm bakken te gebruiken of zelf 4x een 1/4 Gastronormbak. Hierdoor kunt u meerdere gerechten presenteren met 1 chafing dish. Indien u geen behoefte heeft aan het presenteren van meerdere producten kunt u natuurlijk de grote 1/1 Gastronormbak gebruiken.
Er zijn ook ronde elektrische chafing dishes. Deze hebben een inhoud van 3,8, 6 of 7 liter. De ronde chafing dish gebruikt men vaak voor bijvoorbeeld het presenteren van soepen.
Bent u op zoek naar horeca apparatuur of kunt heeft u vragen over bepaalde producten? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!