Vacumeermachine met kamer

In de professionele keuken zijn smaak en houdbaarheid het allerbelangrijkste. Door uw producten vacuüm te verpakken behoudt uw gerecht de smaak en blijft het lekker vers. Met een professionele vacumeermachine met kamer zijn uw maaltijden perfect verpakt en kunt u het direct bewaren, garen of koken met een sous vide koker. Daarnaast zijn deze machines sterker dan de modellen zonder kamer. Bekijk in deze categorie het volledige assortiment vacumeermachines met kamer voor de horeca.

Vacumeermachine met kamer


Wat is een vacumeermachine met kamer?

Net als bij een vacumeermachine zonder kamer wordt bij een vacumeermachine met kamer lucht uit de vacuümzak getrokken om zo uw voedsel luchtdicht te verpakken. Echter bij de professionele modellen met kamer legt u de zak in de kamer en klemt u de opening van de zak in de kamer op de sealbar. Een voordeel van de kamer is dat u makkelijker vloeibare gerechten kunt verpakken zonder te verspillen of knoeien. Daarnaast beschikken deze uitvoeringen over een krachtigere pomp waardoor ze geschikt zijn voor intensief gebruik in de horeca. Bovendien hebben diverse machines een transparant deksel zodat u het proces in de gaten kunt houden.

Hoe werkt een vacumeermachine met kamer?

In een vacumeermachine met kamer plaatst u de vacuümzak met de opening tussen de klem van de machine waarna u de klep sluit en doet u het deksel dicht. Hierna stelt u de machine in en drukt u op een knop om het vacumeren te starten. Kies de gewenste druk en tijd en zet het apparaat aan. Hiermee kunt u makkelijk vers vlees, vis, groenten of fruit vacuüm verpakken en verlengt u de houdbaarheid.

 

Vacumeermachines met kamer kopen

HorecaRama beschikt over een uitgebreid assortiment aan vacumeermachines met kamer. Er zijn verschillende modellen beschikbaar zowel staand of tafelmodel, van diverse merken of afmetingen die aansluiten op uw wensen. Sommige vacuümmachines zijn uitgerust met verschillende eigenschappen of functies zoals een instelbare klok, een opbergbak voor vacumeerzakken, soft air functie, ontvochtigingsprogramma voor het reinigen van de pomp en een pulse knop. Ook is er voor sommige modellen een upgrade beschikbaar voor bijvoorbeeld extra kracht. Heeft u een vraag over een artikel, neem gerust contact op met een van onze product specialisten.

 

Accessoires voor vacumeermachines

Voor het vacumeren met een vacumeermachine met kamer beschikt ons assortiment een grote selectie aan geschikte vacuümzakken en vershoudfolie. Nadat uw voedsel is verpakt kunt u het invriezen om het lang te bewaren met de vrieskasten, vrieskisten of koelkasten van HorecaRama. Ook kunt u uw gerecht na het verpakken bijvoorbeeld garen met een van onze sous vide machines.