Grillpan

In het assortiment van HorecaRama vindt u verschillende grillpannen: ronde grillpannen, rechthoekige en ovale grillpannen maar ook grillplaten. Welke soort horeca grillpan u ook nodig heeft, u vindt de geschikte pan bij HorecaRama. Met behulp van een horeca grillpan kunt u vis en vlees grillen, zonder dat daarvoor een grillapparaat nodig is. Ook het grillen van groenten behoort tot de mogelijkheden met een professionele grillpan van HorecaRama.

Grillpan

De grillpannen van HorecaRama

U heeft keuze uit verschillende soorten horeca grillpannen, bijvoorbeeld een grillpan gemaakt van plaatstaal. Plaatstaal staat bekend als hard, krasvast en slijtvast. De rechthoekige horeca grillpan heeft twee handgrepen. Daarnaast vindt u verschillende ronde horeca grillpannen, eveneens gemaakt van plaatstaal en voorzien van een steel met ophangoog. Verder vindt u in het assortiment horeca grillpannen een rechthoekige grillpan met steel waarvan de steel afneembaar is. U kunt deze grillpan dan ook eenvoudig in de oven plaatsen.

Horeca grillpan: de grillplaat

U kunt ook kiezen voor een grillplaat als u op zoek bent naar uw ideale grillpan. Een grillplaat is voorzien van twee handgrepen en is rechthoekig van vorm. Bij HorecaRama beschikbaar in twee maten. De grillplaat is gemaakt van gegoten aluminium, welke uit drie versterkte laten is opgebouwd. Deze grillpan heeft drie speciale teflon platinum antiaanbaklagen en daardoor krasvrij en eenvoudig te reinigen. Geschikt voor alle warmtebronnen behalve inductie, en ook geschikt voor in de oven.

Grillpannen en andere keukenpannen

Bij HorecaRama heeft u een ruime keus uit professionele pannen voor uw horecaonderneming. Grillpannen, hapjespannen, crêpespannen en een ruime keus uit braadpannen. Bent u op zoek naar horeca pannen kijk dan naar het ruime assortiment van HorecaRama waaronder grillpannen. Ook veel accessoires beschikbaar voor de professionele keuken zoals peper en zout stellen, bakspanen en professionele messen.