RVS maatwerk

HorecaRama biedt een uitgebreid assortiment RVS maatwerk artikelen. Denk hierbij aan tafels, kasten, spoeltafels, wandplanken, en meer! Geschikt voor diverse doeleinden binnen horeca, maar ook voor bedrijven en particulieren. HorecaRama maakt graag voor uw RVS maatwerk conform verzoek. Richt bijvoorbeeld uw keuken in met RVS van HorecaRama. Als u zoekt naar een uitgebreid assortiment zodat u een ruime keuze heeft en uw aankopen op elkaar kunt afstemmen dan bevindt u zich op de juiste pagina. Maatwerk inox zorgt ervoor dat u de beschikbare ruimte optimaal kunt benutten en uw keuken of andere ruimte volledig naar wens kunt inrichten.

RVS maatwerk

Werkwijze RVS maatwerk

Wilt u een product van roestvrijstaal op maat bestellen dan heeft u bij HorecaRama de keuze uit diverse standaard producten. Dit kan bijvoorbeeld een tafel zijn, maar ook een spoeltafel of etagere. Vanuit de voorbeelden in deze categorie kan worden aangegeven wat er gewijzigd dient te worden zodat het op maatwerk uitkomt. Bijvoorbeeld een RVS werktafel, maar dan met een uitsparing in het midden als afvalgat, of om een kookplaat of koeling in te laten verzinken. Het begint allemaal met een idee en oriëntatie. Zodra u de gewenste specificaties en maten heeft bedacht, neem dan contact met ons op via 010-7852046 of [email protected]

RVS op maat hulp en levering

Heeft u hulp nodig bij het bestellen van de juiste RVS product op maat dan helpen wij u graag verder. Ook als u meerdere artikelen tegelijk wilt bestellen of afwijkende maten wilt bestellen kunt u het beste contact opnemen met HorecaRama. Onze producten zijn scherp geprijsd en van de allerbeste kwaliteit en bij afname van meerdere artikelen op maat tegelijk kunnen wij u een aantrekkelijke korting aanbieden. Levering van RVS maatwerk is doorgaans binnen drie tot vier werken.

HorecaRama voor RVS en andere benodigdheden

Bij HorecaRama vindt u alles voor de inrichting van de professionele keuken. RVS maatwerk in veel verschillende soorten en maten. Combineer uw aankopen met andere producten, bijvoorbeeld uw spoeltafel met uw horeca vaatwasser, of uw RVS tafelblad met uw drop-in bain marie, het kan allemaal! Bestel eenvoudig en snel via onze klantenservice.