Koelwerkbank 1 deur

Onze koelwerkbanken met 1 deur zijn ideaal voor de kleine keuken. De enkeldeurs-koelwerkbank zorgt voor koelopslag en geeft u tegelijkertijd werkruimte dankzij het RVS blad. In ons assortiment hebben wij verschillende modellen met één deur, maar ook compacte modellen koelwerkbanken met 2 laden.

Koelwerkbank 1 deur

Compacte koelwerkbanken voor de horeca

In ons assortiment ziet u verschillende modellen koelwerkbanken met 1 deur. Deze modellen zijn ook verkrijgbaar met twee lades. Een koelwerkbank met lades is erg handig om uw werkvoorraad bij de hand te hebben. De lades kunnen eenvoudig volledig geopend worden zodat u snel en eenvoudig de benodigde inhoud kunt pakken. De lades zijn vaak zo gemaakt dat er verschillende maten Gastronormbakken in geplaatst kunnen worden. Is de koelwerkbank meer bedoeld voor het opslaan van producten? Dan is een model met deur vaak beter geschikt, omdat er meer bruikbare koelruimte is. In de koelwerkbanken met een deurtje zit vaak een rooster dat in hoogte verstelbaar is. Hierdoor kunt u  de ruimte van de werkbank volledig naar wens indelen. Onze grotere modellen koelwerkbanken zijn ook verkrijgbaar met deuren en lades gecombineerd. Hier kunt u overzichtelijk al onze koelwerkbanken bekijken.

Ons assortiment koelwerkbanken

De koelwerkbank is nagenoeg onmisbaar in iedere horecakeuken. Dit product biedt u twee hele belangrijke onderdelen tijdens de dagelijkse werkprocessen in de keuken, namelijk: koelopslag en werkruimte gecombineerd in 1 product! Er zijn ook verrijdbare koelwerkbanken verkrijgbaar. Deze zijn erg handig tijdens het schoonmaken, omdat deze gemakkelijk verplaatst kunnen worden. 
In ons assortiment ziet u verschillende koelwerkbanken van bekende merken zoals Polar, Combisteel, Hendi en Saro met een uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding. Naast deze merken hebben wij ook bijvoorbeeld koelwerkbanken van Gram in ons assortiment. Deze gekoelde werkbanken bevinden zich in het absolute topsegment. 

Bekijk hier ook onze overige koelwerkbanken: