Koelwerkbank 5 deuren

De grootste koelwerkbanken uit ons assortiment zijn de koelwerkbanken met 5 deuren. Door de grote afmetingen van deze werkbank is het van belang dat de koeltechniek optimaal in orde is. Daarom hebben wij deze producten alleen van het gerenommeerde merk Diamond. Deze 5 deurs koelwerkbanken van Diamond zijn van zeer professionele kwaliteit en onder andere voorzien van 4 verdampers waardoor de gehele ruimte goed gekoeld blijft!

Koelwerkbank 5 deuren

Wat is een koelwerkbank?

Een koelwerkbank is een meubel dat vaak volledig is gemaakt van RVS. Soms heeft een koelwerkbank een marmeren blad, of wordt deze geleverd zonder bovenblad. Dit is vaak het geval bij modellen die worden ingebouwd in een counter of balie. Een koelwerkbank is verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten en maten. Wij hebben deze verdeeld in modellen met 1, 2 , 3, 4 of 5 deuren. Echter kan er ook voor lades worden gekozen in plaats van deuren. Hierdoor zijn er modellen met 2, 4 , 6, 8 of zelfs 12 lades beschikbaar. Het is uiteraard ook mogelijk om een koelwerkbank met laden en deuren te bestellen. Zoals het woord het eigenlijk al aangeeft is de bovenkant van de koelwerkbank bedoeld om op te werken. Er kunnen gerechten op worden (voor)bereid, afgemaakt of op worden geplaatst voordat deze worden uitgeserveerd. Van binnen is de werkbank gekoeld zodat uw ingrediënten op de juiste temperatuur bewaard blijven.

Koelwerkbanken met 5 deuren van HorecaRama

Onze koelwerkbanken met 5 deuren zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zoals u op deze pagina kunt zien zijn deze onder andere beschikbaar met gesloten- of glazen deuren. De glazen deuren komen goed tot zijn recht in een omgeving waar u de inhoud van de werkbank wenst te presenteren aan uw gasten. De 5-deurskoelwerkbanken zijn afkomstig van het bekende merk Diamond en van een zeer goede kwaliteit. De koeling is van een dusdanige kwaliteit dat deze kan functioneren bij temperaturen tot 43 graden en dankzij de 4 verdampers blijft de temperatuurverdeling gewaarborgd. 

Gaat uw voorkeur uit naar een vijfdeurs koelwerkbank maar dan met een aantal lades? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.