Bartscher 700 Classic

De Bartscher 700 Classic serie is een mooie kooklijn die past in elke horeca omgeving. In deze kooklijn vindt u onder andere veel verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een fornuis. Gasfornuizen, elektrische fornuizen en keramische fornuizen in tal van maten en uitvoeringen. De apparatuur uit de Bartscher 700 Classic is gemaakt van hoogwaardige materialen en u bent dan ook zeker van kwaliteit en een mooie uitstraling maar ook van een lange levensduur. De apparatuur uit de Bartscher 700 Classic kooklijn is bij uitstek geschikt voor professioneel gebruik in de horeca. Kies bij HorecaRama uit een groot assortiment producten voor de horeca, waaronder verschillende kooklijnen zoals de Bartscher 700 Classic serie.

Bartscher 700 Classic

Aanbod Bartscher 700 Classic kookapparatuur

Bij HorecaRama kiest u uit tientallen producten uit de mooie kooklijn Bartscher 700 Classic. Een greep uit het aanbod in deze serie:

- Gasfornuizen, 2, 4 of 6 pitten
- Elektrische fornuizen in verschillende uitvoeringen

- Keramische fornuizen, verschillende uitvoeringen
- Inductie kooktoestellen
- Bain-marie apparatuur
- Bakplaten op gas
- Elektrische bakplaten
- Friteuses, pastakokers

Dit is slechts een greep uit de tientallen mogelijkheden voor koken, grillen en braden met de apparatuur van de Bartscher 700 Classic kookapparatuur voor de professionele keuken.

Koken, grillen en bakken met Bartscher 700 Classic

U kunt met de apparatuur uit de Bartscher 700 Classic alles koken, grillen en bakken wat u wilt. In deze serie vindt u ook verschillende accessoires en mogelijkheden voor verfijning van de inrichting zoals schuiflades of een afzuigschoorsteen. Kook op een elektrisch fornuis met 6 pitten, grill de heerlijkste vleesgerechten op de gladde of gegroefde bakplaten en houdt de frites warm op een warmhoudapparaat uit de Bartscher 700 Classic serie. U kunt met de apparatuur uit de Bartscher 700 Classic serie werkelijk alle kanten op.

Bijzondere producten Bartscher 700 Classic

In de Bartscher 700 Classic serie vindt u bij HorecaRama ook verschillende bijzondere artikelen. Pastakorven en braadplaten bijvoorbeeld maar ook zwenkwielen voor onder de Bartscher 700 Classic apparatuur. Wat dacht u van een kleine pannen adapter, een spatrand of een afsluitplug? Kijk naar het uitgebreide assortiment horeca benodigdheden van HorecaRama en naar de mooie kooklijn Bartscher 700 Classic.