Aan- en afvoertafel

HorecaRama heeft een gevarieerd assortiment horecabenodigdheden gemaakt van roestvrijstaal. Daaronder zijn ook meerdere roestvrijstaal aan- en afvoertafels. U kunt met behulp van de producten van HorecaRama uw horecakeuken dan ook volledig naar wens en behoefte inrichten. Het assortiment is heel gevarieerd zodat u een ruime keuze heeft en de beschikbare ruimte optimaal kunt benutten. Naast de roestvrijstaal aan- en afvoertafels vindt u bijvoorbeeld ook spoelbakken en spoeltafels, werktafels en nog veel meer. Kijk eens in de webshop en laat u verrassen. U kunt uw keuken helemaal naar wens inrichten zodat u geen hoekje onbenut laat.

Aan- en afvoertafel

Grote keuze roestvrijstaal

Roestvrijstaal heeft veel voordelen: het is eenvoudig te reinigen, gaat lang mee en daarbij is roestvrijstaal ook mooi om te zien. Het is dan ook een prima keuze om roestvrijstalen producten te kiezen voor de inrichting van uw professionele keuken. Naast de vele voordelen die al werden genoemd is roestvrijstaal ook nog een oersterk en mag het worden gezien: uiterst geschikt dus voor gebruik in de zogenaamde open keuken. Er zijn bij HorecaRama roestvrijstaal aan- en afvoertafels verkrijgbaar in verschillende breedtematen en uitvoeringen. Zo zijn er verlengstukken voor links of rechts, met of zonder spoelbak, met of zonder afvalkoker en modellen die geschikt zijn voor het plaatsen van een horeca vaatwasmachine.

Uw keuken volledig naar wens

Met de vele producten bij de afdeling roestvrijstaal richt u uw keuken volledig naar wens in. Kies bijvoorbeeld voor een doorgeefluik, serveerwagens, een onderstel voor werktafels, roestvrijstalen werktafels in tal van maten, vetafscheiders, spoelbakken, spoeltafels en natuurlijk uit het uitgebreide assortiment aan- en afvoertafels roestvrijstaal. Richt uw aan- en afvoertafel in met een horeca kraan of een voorspoeldouche voor het spoelen van uw vaat. Ook voor de benodigde apparatuur voor uw keuken, accessoires, opbergmogelijkheden en reinigingsmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Zoekt u een roestvrijstaal aan- en afvoertafel in een bepaalde maat of uitvoering? Kijk eens rond in de webshop. U kunt ook altijd contact met ons opnemen, wij zijn u graag van dienst.