Koffiepercolator

Met een koffiepercolator kunt u binnen een handomdraai heerlijke filterkoffie serveren aan uw gasten. Het is dé ideale koffie om te gebruiken bij het bereiden van grote hoeveelheden. Een koffiepercolator wordt dan ook veelal gebruik in kantines, hotels, grote bijeenkomsten of vergaderingen. Daarnaast verbruiken de meeste koffiepercolators weinig energie en zijn ze eenvoudig schoon te maken.

Koffiepercolator
  

Koffiepercolator en koffie accessoires

Bij HorecaRama bieden wij ook allerlei soorten accessoires aan die u kunt gebruiken bij uw koffiepercolator. Er is een breed assortiment aan kopjes, schoteltjes, koffiekannen, suikerpotjes of een extra warmhoudplaat om koffiekannen op neer te zetten. Neem snel een kijkje tussen alle accessoires om het serveren van koffie aan uw gasten compleet te maken!

Koffiepercolator en koffiemachines voor in de horeca

Bij HorecaRama hebben wij naast koffiepercolators een ruime keuze aan koffiemachines en andere barista benodigdheden. Zo is er een breed aanbod van espressomachines, volautomatische koffiemachines, koffiemolens en professionele melkopschuimers. Op deze manier is het echt een feestje om een uniek kopje koffie te maken voor uw gasten.