Inbouw bakplaat

Behalve onze tafelmodel en staande bakplaten hebben wij ook diverse inbouw bakplaten in ons assortiment. Deze krachtige bakplaten zijn van professionele kwaliteit en zijn bovendien ruimtebesparend. Inbouwen kan eenvoudig in een werktafel of counter.

Inbouw bakplaat

Verschillende soorten inbouw bakplaten bij HorecaRama

Wij hebben inbouwbakplaten met een normale plaat, maar ook met een luxe verchroomde spiegel plaat. Dit geeft een zeer mooie uitstraling en is uitstekend geschikt als u bijvoorbeeld aan live-cooking doet voor uw gasten. Daarnaast zijn de bakplaten verkrijgbaar met 42,5 centimeter breed of in een grotere variant met een breedte van 62,5 centimeter.

Het schoonmaken van uw bakplaat

Ook voor het schoonmaken en onderhouden van uw bakplaat hebben wij diverse producten in ons assortiment. Vaak wordt hier een bakplaatschraper voor gebruikt. Met dit product kunt u eenvoudig restjes en andere aangekoekte stukjes los maken. 

Ander inbouwapparatuur voor de horeca

Bent u op zoek naar inbouwfornuizen, inbouwfriteuses of inbouwkoelingen? Ook daarvoor bent u bij HorecaRama aan het juiste adres! U kunt deze producten bekijken op onze inbouw overzichtspagina