Broodsnijmachine stokbrood

Snel en eenvoudig verwerken van stokbrood doet u met de Robot Coupe broodsnijmachine. Geschikt voor de professionele horecakeuken biedt deze broodsnijmachine u veel voordelen. Niet alleen scheelt het u veel tijd om stokbrood te snijden met de Robot Coupe snijmachine, u bespaart er ook nog eens flink mee; tot wel 20% ten opzichte van losse broodjes. In veel restaurants is stokbrood een product dat voortdurend wordt gebruikt. Vaak wordt een mandje stokbrood op tafel geplaatst, samen met kruidenboter of een tapenade zodat uw gasten tijdens het wachten op de maaltijd alvast wat kunnen eten.

Broodsnijmachine stokbrood

De Robot Coupe broodsnijmachine van HorecaRama

Bij HorecaRama kiest u uit een gevarieerd assortiment producten van het bekende merk Robot Coupe. Dit merk staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid, de producten hebben een mooie uitstraling en de keukenapparatuur is bij uitstek geschikt voor professioneel gebruik. De professionele broodsnijmachine van Robot Coupe is voorzien van een grote invoergoot en u kunt ca. 180 tot 260 sneden brood per minuut verwerken. De dikte is vooraf instelbaar van 8mm tot 80mm. De Robot Coupe broodsnijmachine is voorzien van deksel beveiliging en veiligheids-uitschakelaar. Gemaakt van roestvrijstaal, geleverd inclusief kruimelbak en heel eenvoudig te demonteren voor het schoonmaken van de broodsnijmachine.

Ruime keuze Robot Coupe apparatuur

Kies uit een gevarieerd aanbod Robot Coupe apparatuur waaronder een professionele broodsnijmachine. Veder vindt u groentesnijders voor het snel en veilig verwerken van grote hoeveelheden groenten, keukenmachines en staafmixers. Ook een blixer of een automatische zeef van het merk Robot Coupe behoort tot het uitgebreide assortiment van HorecaRama. Voor alle apparatuur van dit professionele product van hoge kwaliteit vindt u bijbehorende accessoires zoals losse mesjes en zeven in verschillende maten en uitvoeringen. Kijk eens op de website en laat u verrassen door het grote en gevarieerde aanbod horecabenodigdheden van HorecaRama.