Touchscreen horeca kassasysteem

Bij HorecaRama vindt u de beste prijs-kwaliteit touchscreen kassasysteem voor de horeca. Dit bestaat uit een software licentie van POSnet + de MobiPOS touchscreen computer voor eenvoudig en snel met de hand alles intoetsen. De software is volledig op maat gemaakt voor de horeca professional. Plattegrond van de zaak met tafelnummers, gerechten en dranken onderverdelen in productgroepen, inzage in allerlei rapporten, dit en nog veel meer. Bent u benieuwd naar wat het touchscreen horeca kassasysteem kan betekenen voor uw horecagelegenheid? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij adiseren u graag!

Touchscreen horeca kassasysteem

Werken met een horeca touchscreen kassa

Indien u werkt met de horeca touchscreen kassa van HorecaRama weet u zeker dat u zelfs in de drukste periodes van de decembermaand, en op de drukste tijdstippen, feilloos en geordend kunt werken. Aansluiting op verschillende bonprinters met onderscheid tussen een keukenprinter voor gerechten een barprinter voor drankjes. Daarnaast kunt u verschillende medewerkers een eigen autorisatiecode of i-button sleutel geven om toegang te verlenen tot de kassa. Op deze manier heeft niet iedereen zomaar toegang tot de kassa. Dit, en nog veel meer praktische eigenschappen van de kassasoftware om het u als horeca ondernemer gemakkelijk te maken!

Een demonstratie van de horeca touchscreen kassa

Bent u er nog niet helemaal uit wat uw behoeften zijn en bent u op zoek naar passend advies? Hiervoor plant HorecaRama geheel vrijblijvende demo's in. Tijdens deze demo krijgt u uitleg wat het touchscreen kassasysteem voor uw horecazaak kan betekenen en denken wij met u mee over praktische oplossingen waar u in de praktijk echt iets aan heeft. Voor deze demo's bent u van harte welkom bij ons, of kunnen in overleg ook bij u op locatie langskomen. Hiervoor geldt wel een kleine vergoeding indien wij naar u toe komen.

Hulp met installatie van de horeca touchscreen kassa computer

U ontvangt bij aanschaf uiteraard duidelijke instructies in een handleiding voor installatie en gebruik van uw software en computer. U kunt er ook voor kiezen om dit uit te besteden aan HorecaRama, bekijk hiervoor het installatie service pakket. Wij helpen u graag op weg met een voorprogrammering + uitleg en installatie op locatie. Daarnaast kunt u na aanschaf van de horeca kassa bij HorecaRama in de toekomst altijd rekenen op hulp vanaf afstand via teamviewer bij vragen of problemen. Echter is ozne ervaring dat u jaren probleemloos vooruit kunt met ons kassasysteem!