Houten serveerplank

Met een houten serveerplank van HorecaRama kunt u uw gerechten op een bijzondere wijze presenteren. Mooie houten planken in allerlei verschillende vormen speciaal voor het serveren van kaas, brood, tapas en vele andere gerechten. Naast de houten serveerplanken heeft u ook een grote keuze uit andere serveerschaaltjes, potjes en serveerplankjes gemaakt van ander materiaal. Kijk naar het gevarieerde aanbod houten serveerplanken van HorecaRama. U vindt de houten serveerplanken bij de afdeling catering.

Houten serveerplanken in soorten en maten

Houten serveerplanken zijn bij HorecaRama verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Kijk bijvoorbeeld naar de serveerplank gemaakt van hevea hout die aan beide zijden is te gebruiken. Verder vindt u houten serveerplanken gemaakt van stevig bamboe, olijfhout, essenhout en houten serveerplanken speciaal voor het serveren van steaks. De serveerplanken zijn verkrijgbaar in tal van maten en ook in bijzondere of sierlijke uitvoeringen.

Houten serveerplanken met iets extra’s

U kunt bij HorecaRama ook een houten serveerplank kopen met een rand van krijtbord. Heel handig voor het serveren van kaasjes bijvoorbeeld. U schrijft boven elk kaasje de naam van de kaas. Verder vindt u serveerplanken met een uitsparing waarin een potje kan worden geplaatst, bijvoorbeeld voor een sausje of voor een bakje olijven of geraspte kaas. Bijzonder van vorm zijn de houten serveerplanken die zijn gemaakt van olijfhout.

Houten serveerplanken en andere serveerplanken

Houten serveerplanken zijn hedendaags goed vertegenwoordigd binnen de horeca. Geschikt voor hapjes zoals snacks of tapas, maar ook voor het serveren van bijgerechten of steak. Ook verkrijgbaar zijn houten serveerplanken waarin een leisteen plank past die u eveneens kunt bestellen bij HorecaRama. Ook houten serveerplanken met handvat of steel en tal van andere serveermogelijkheden vindt u bij horeca groothandel HorecaRama.

Lees meer