Houten serveerplank

Houten serveerplanken zijn in de horeca enorm populair. Zo hebben we diverse maten en vormen: rond, rechthoekig of ovaal. De meeste modellen zijn gemaakt van acacia hout. Dit natuurlijke product is per product uniek en kan daarom nooit 100% identiek zijn wanneer u meerdere stuks besteld. Dit geeft het product naar onze mening juist karakter! U wilt immers een beleving bieden aan uw gast. Naast de standaard vormen bieden wij ook (olijfboomhouten) modellen met de looks van een stuk boomstam. Bijzonder leuke manier van presenteren. Let wel, deze zijn niet vaatwasbestendig! U kunt ze het beste afnemen met een lauw doekje, direct na gebruik. Ook helpt het oliën van uw houten serveerplank goed voor de duurzaamheid van uw product.

Houten serveerplank


De houten serverplank is uitermate geschikt voor shared dining concepten. Voor de borrel met kaas en vleeswaren, of voor een volwaardig tapas maaltijd. Voor de tapas bieden wij speciale houten serverplanken met ronde uitsparingen. De bijbehorende ronde schaaltjes leveren wij ook. Of houten serveerplanken met een leisteen plankje erin. Deze zijn ook erg populair. Maak uw eigen producten uniek met de houten serveerplank van HorecaRama.

Houten serveerplanken in soorten en maten

Houten serveerplanken zijn bij HorecaRama verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Kijk bijvoorbeeld naar de serveerplank gemaakt van hevea hout die aan beide zijden is te gebruiken. Verder vindt u houten serveerplanken gemaakt van stevig bamboe, olijfhout, essenhout en houten serveerplanken speciaal voor het serveren van steaks. De serveerplanken zijn verkrijgbaar in tal van maten en ook in bijzondere of sierlijke uitvoeringen. Zoekt u een bepaalde maat, uitstraling of materiaal? Neem gerust contact op met de klantenservice. Wij helpen u graag met het vinden van het juiste product!

Houten serveerplanken met iets extra’s

U kunt bij HorecaRama ook een houten serveerplank kopen met een rand van krijtbord. Heel handig voor het serveren van kaasjes bijvoorbeeld. U schrijft boven elk kaasje de naam van de kaas. Verder vindt u serveerplanken met een uitsparing waarin een potje kan worden geplaatst, bijvoorbeeld voor een sausje of voor een bakje olijven of geraspte kaas. Bijzonder van vorm zijn de houten serveerplanken die zijn gemaakt van olijfhout. Deze voelen zwaar in de hand en hebben een zeer robuuste uitstraling. Daarnaast is ieder exemplaar geheel uniek. Dit komt omdat het echt een natuurlijk product is. Dit is goed te zien aan de vorm van bijvoorbeeld de olijfhouten serveerplank rond model. Deze is eigenlijk niet echt helemaal rond.

Houten serveerplanken en andere serveerplanken

Houten serveerplanken zijn hedendaags goed vertegenwoordigd binnen de horeca. Geschikt voor hapjes zoals snacks, tapas, kaas- en vleeswaren in combinatie met bier of wijn. Maar ook voor het serveren van bijgerechten of steak. Ook verkrijgbaar zijn houten serveerplanken waarin een leisteen plank past die u eveneens kunt bestellen bij HorecaRama. Ook houten serveerplanken met handvat of steel en tal van andere serveermogelijkheden vindt u bij horeca apparatuur groothandel HorecaRama. Ook voor bijvoorbeeld horeca servies of professioneel horeca bestek bent u bij ons aan het juiste adres! Voor de grootverbruikers bieden wij ook staffelkortingen aan. Opent u een nieuwe zaak of gaat u het servies vervangen? Neem dan contact met ons op voor een staffelprijs.

 

Vraag en antwoord over houten serveerplanken:

Hoe moet je een houten serveerplank schoonmaken?

Houten serveerplanken kunnen meestal niet in de vaatwasser, dit is niet goed voor de plank. Het is het beste om de plank na gebruik af te spoelen en schoonwrijven met een afwasborstel of doek. Was afwasmiddel kan gebruikt worden als de plank erg vies is, daarna altijd goed en rechtop laten drogen.

Welke maten houten serveerplanken zijn er?

Houten serveerplanken zijn verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende vormen. Wij hebben onder andere ronde, ovale, rechthoekige of vierkante serveerplanken. Er zijn houten serveerplanken met of zonder handvat, andere modellen hebben een inkeping als handgreep. Ons hele assortiment houten serveerplanken is hier te bekijken.

Waarmee kan ik houten serveerplanken behandelen?

Om een langere levensduur van uw houten serveerplanken te realiseren adviseren wij een behandelingsolie. Door regelmatig de planken in te smeren met deze olie, blijven de houten planken langer mooi en gezond. U kunt de olie hier bekijken op onze website.

Mogelijk ook interessant:

  1. Koelwerkbanken
  2. Horeca ovens
  3. Koelvitrines
  4. Warmhoudvitrines
  5. Horeca pannen
  6. Horeca vrieskasten
  7. Horeca bestek
  8. Combisteamers
  9. Spoeltafelbladen
  10. Overige horeca apparatuur