Vacumeermachine zonder kamer

Eenvoudig en snel vacumeren voor het verlengen van de houdbaarheid van voedsel kan met de vacumeermachines zonder kamer. Verpak gemakkelijk voedsel en voorkom dat bacteriën uw producten bederven. Vacumeermachines zonder kamer zijn naast gebruik in de horeca ook geschikt voor uw keuken thuis. Vanwege het compacte formaat ideaal voor kleinere keukens als u een maaltijd langer wil bewaren. Bekijk hier ons volledige assortiment vacumeermachines zonder kamer.

Vacumeermachine zonder kamer


Wat is een vacumeermachine zonder kamer?

Een vacumeermachine zonder kamer is simpel gezegd een apparaat wat extern uw voedsel vacuüm sealt. U plaatst de vacuumzak buiten het apparaat met het open einde tussen de klep. Deze modellen zijn wat compacter dan de vacuumapparaten met een kamer en zijn daarom geschikt voor elke professionele keuken maar bijvoorbeeld ook handig voor thuis. U kunt er van alles mee luchtdicht verpakken maar voor het verpakken van vloeibare gerechten adviseren wij de uitvoeringen met kamer.

 

Hoe werkt een vacumeermachine zonder kamer?

Bij een vacumeermachine zonder kamer plaatst u de vacuümzak met de open rand tussen de klem van de machine waarna u de klep sluit en op de deksel drukt. Hierna stelt u de machine in en drukt u op een knop om het vacumeren te starten. Hiermee kunt u makkelijk vers vlees, vis, groenten of fruit verpakken en zo lang mogelijk houdbaar houden. Let er wel op dat zacht fruit, eieren of bijvoorbeeld paddenstoelen minder geschikt zijn om te sealen omdat ze geplet kunnen worden tijdens het proces.

Vacumeermachines zonder kamer kopen?

Bij HorecaRama is een uitgebreid assortiment aan vacumeermachines zonder kamer te koop. Er zijn verschillende modellen beschikbaar van diverse merken of afmetingen die aansluiten op uw voorkeuren. Sommige sealapparaten zijn uitgerust met verschillende eigenschappen of functies zoals een instelbare klok, een opbergbak voor vacumeerzakken en een pulse knop. Heeft u een vraag over een product, neem gerust contact op met een van onze product specialisten. Wij helpen u graag verder.

 

Vacumeermachine accessoires en ander keukenapparatuur

Voor het vacumeren met een vacumeermachine zonder kamer omvat ons assortiment een grote selectie aan geschikte vacuümzakken en vershoudfolie. Nadat uw voedsel is geseald kunt u het invriezen om het lang te bewaren met de koelkasten, vrieskasten of vrieskisten van HorecaRama. Ook kunt u uw gerecht na het verpakken bijvoorbeeld garen met een van onze sous vide machines. Naast het verpakken van voedsel kunt u ook non-food spullen luchtdicht verpakken zoals menukaarten zodat u deze schoon houdt en langer kunt gebruiken.