Horeca ramekin en potjes

Bij HorecaRama vindt u tal van ramekin en andere potjes die leuk zijn voor op tafel. Ramekin potjes zijn ideaal voor het bereiden en presenteren van kleine gerechten op tafel. HorecaRama heeft een uitgebreid assortiment ramekin in verschillende maten. Verder vindt u bij HorecaRama een groot aantal potjes en schaaltjes in allerlei afmetingen en in verschillende uitvoeringen. Een aantal van deze schalen zijn geschikt voor salades. Wat u ook wilt bereiden of aan tafel wilt presenteren, HorecaRama heeft de geschikte horeca ramekin en potjes.

Horeca ramekin en potjes

Voordelen en uitvoeringen van ramekin

Ramekin is ovenbestendig zodat u met deze potjes de heerlijkste ovengerechtjes kunt maken. Ramekin wordt gebruikt voor tal van gerechten: soufflés, kleine gegratineerde gerechtjes, mini taartjes en nog veel meer. Een professionele keuken kan niet zonder ramekin. HorecaRama heeft ramekin en potjes in diverse uitvoeringen: van porselein en van melamine, variërend in grootte en ook een aparte souffle ramekin met een wat lagere opstaande rand.

Leuke potjes en ramekin potjes

Bij HorecaRama vindt u uiteraard alle standaardmodellen ramekin en potjes die in een professionele keuken onontbeerlijk zijn. Maar ook grappige of mooie uitvoeringen van potjes en schaaltjes die leuk staan op tafel bij uw gasten. Zo wordt het presenteren van gerechten erg leuk. Boterpotjes bijvoorbeeld: een porseleinen boterpotje voorzien van een decoratie in de vorm van een leeuwenkopje. Of een boterpotje met een cloche (deksel); erg leuke presentatie en dit boterpotje zorgt voor een betere hygiëne, zeker als het potje wat langer op tafel staat. Kijk eens uitgebreid rond in de webshop om alle leuke ramekin en potjes van HorecaRama te ontdekken.

Horeca ramekin en potjes combineren met presentatie servies

Eenheid in uw restaurant, keuken en op tafel zorgt voor een prettige uitstraling van uw horecaonderneming. Combineer daarom de horeca ramekin en potjes van HorecaRama met andere horecaproducten uit dezelfde lijn of van dezelfde soort materialen. Mooi serveerbestek, prachtige serveerschalen en dekschalen maar ook handige en luxueuze presentatie serviezen, alles wat u nodig heeft vindt u bij HorecaRama.