Betalen

Alle prijzen in de webshop van HorecaRama staan zowel exclusief, als inclusief BTW weergeven. U zult u ten alle tijden het totaalbedrag, met eventuele verzendkosten, en inclusief BTW berekend te zien krijgen alvorens u overgaat tot betaling. Voor alle bestellingen geldt er een minimum orderbedrag van €10,- (inclusief BTW).

Betalen bij HorecaRama is middels alle betaalopties altijd 100% betrouwbaar. Dankzij onze nauwkeurige samenwerking met betalingsverwerkers kunnen we verschillende methoden veilig aanbieden. Deze lichten wij graag nader voor u toe:

iDeal:
Middels iDeal kunt u via internetbankieren betalen met de deelnemende Nederlandse banken. U selecteert eenvoudig uw eigen bank en komt vervolgens in de inlog omgeving van betreffende bank. De gegevens van de betaling staan overzichtelijk weergeven, welke u dient te bevestigen. Na de betaling ontvangt u direct een bevestiging van uw bank. Daarna keert u terug naar de webshop en is uw bestelling en betaling direct geslaagd.

Creditcard:
Middels uw creditcard van o.a. de bekende merken visa, mastercard en maestro kunt u eenvoudig de betalingen van uw aankopen verrichten. U voert uw creditcardgegevens in op onze beveiligde omgeving en vervolgens wordt uw creditcard belast met een reservering. Aan het einde van de maand betaald u de reservering van uw creditcard af. Daarna keert u terug naar de webshop en is uw bestelling en betaling direct geslaagd.

Voor betalingen middels creditcard geldt er een maximum bestedingsbedrag van €2500,00 per transactie. Dit is om het risico op frauduleuze transacties zoveel mogelijk te beperken. Indien u middels deze betaalwijze een hogere bestedingsbedrag wilt voldoen, is dit uiteraard mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op via [email protected] 

Er geldt een toeslag van 1,8% op het totaalbedrag wanneer u betaald met een creditcard. Dit zijn de kosten die worden gerekend door betalingsverwerkers. 

Bancontact / Mistercash :
Middels Bancontact / Mistercash kunt u via internetbankieren eenvoudig betalen met deelnemende Belgische banken. Alle klanten uit België die internetbankieren gebruiken, kunnen deze betaalmethode gebruiken. U betaalt direct uw aankoop in uw eigen vertrouwde bankomgeving. Daarna keert u terug naar de webshop en is uw bestelling en betaling direct geslaagd.

Bankoverschrijving: 
Indien u geen gebruik maakt van bovenstaande betaalmethoden, kunt u kiezen voor een bankoverschrijving. Na het plaatsen van uw order kunt u zelf de factuur overmaken naar HorecaRama. Na ontvangst van uw betaling, wordt uw aankoop direct verwerkt voor levering. Let wel: afhankelijk van uw bank kan het verschillen hoe lang het duurt voordat uw betaling is ontvangen.

Contant en pinnen: 
In de showroom is het tevens mogelijk om contant te betalen of te pinnen. Contant betalen of pinnen onder rembours is niet mogelijk omdat onze transportpartners geen geld aannemen.