Peper en zoutstel

Een peper en zoutstel hoort op iedere tafel. De ene gast houdt meer van pittig dan de andere en daarom is het prettig als uw gasten door het gebruik van een peper en zoutstel gerechten op de gewenste smaak kunnen brengen. HorecaRama heeft een groot assortiment peper en zoutstellen, passend bij uw tafelinrichting. U kunt kiezen uit strooiers, molens, een peper en zoutstel of een complete set waar ook olie en azijn in kunnen worden geplaatst.

Peper en zoutstel

Peper en zoutstel met strooiers

Van oudsher zijn de strooiers de meest bekende versie van het peper en zoutstel. Bij HorecaRama vindt u dan ook verschillende uitvoeringen van deze klassieke peper en zoutstelletjes. De meeste strooiers zijn gemaakt van glas en hebben een roestvrijstalen kop. U kunt kiezen voor een peper en zoutstel waarin in de kop de letters “Z” en “P” zijn weergegeven, om vergissingen te voorkomen. De peper en zoutstellen zijn verkrijgbaar in een menage (houder) maar ook los verkrijgbaar. Verder kunt u uit deze glazen peper en zoutstellen ook kiezen voor een miniversie of voor vierkante strooiers.

Bijzonder peper en zoutstel en molens

Bent u op zoek naar een apart peper en zoutstel kijk dan eens naar het porseleinen peper en zoutstel van HorecaRama. Dit peper en zoutstel is gemaakt van porselein en heeft een rechthoekig onder schaaltje. Op dit onder schaaltje staan twee vierkante strooiers en het geheel van dit peper en zoutstel heeft een mooie uitstraling. Past goed in een moderne of strakke omgeving. U kunt ook kiezen uit een groot assortiment peper en zoutstellen die uit molens bestaan. Het gebruik van een pepermolen en een zoutmolen geven iets grovere korrels.

Peper en zoutstel en andere horecabenodigdheden

Wat u ook zoekt voor uw hotel of restaurant, HorecaRama heeft het: een peper en zoutstel, pepermolen, zoutmolen of olieschenkkan, alles voor uw tafel. U kunt bij HorecaRama ook terecht voor een menustandaard, broodmand en rekeningschaaltjes. Stem de keuze van uw peper en zoutstel af op uw andere tafelartikelen zodat u eenheid krijgt binnen uw bedrijf.