RVS afzuigkap

Op deze pagina ziet u alle RVS afzuigkappen uit onze RVS fabriek. Alle modellen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende afmetingen. U kunt zelf de gewenste breedte en diepte aangeven. Staat de door u gewenste maat er niet tussen? Geen probleem! Ook voor RVS afzuigkappen op maat bent u bij HorecaRama aan het juiste adres!

RVS afzuigkap

Wandmodel afzuigkappen voor in de horeca

Staat uw kookapparatuur tegen de muur geplaatst? Dan is een wandmodel afzuigkap een goede uitkomst voor u. Wij hebben diverse modellen wandafzuigkappen waaronder rechte, schuine, trapezium en inductie modellen. De afmetingen zijn variërend per model en volledig door u te bepalen. Ook afwijkende maten zijn op aanvraag mogelijk!

Centrale afzuigkappen in verschillende uitvoeringen

Indien u bijvoorbeeld een kookeiland of een volledig open keuken heeft, kunt u beter voor een centrale afzuigkap gaan. Deze centrale afzuigkap kan precies boven het kookeiland geplaatst worden en zorgt zodoende voor de juiste afvoer van de lucht. Ook deze centrale afzuigkappen zijn in eindeloos veel afmetingen te verkrijgen en ook voor deze producten is maatwerk mogelijk!

Afzuigkappen en andere horecabenodigdheden bij HorecaRama

Naast een zeer breed assortiment afzuigkappen, bent u bij HorecaRama ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld geurfilterkasten. Deze geurfilterkasten filteren de lucht voordat deze naar buiten wordt afgevoerd. Geuren en vetresten worden uit de lucht gefilterd zodat de lucht geen overlast kan veroorzaken voor uw buren of gasten.