Geurfilterkast

Wanneer alleen een afzuiginstallatie niet voldoet, is een geurfilterkast onmisbaar. Deze geurfilterkasten filteren de de geuren en vetresten uit de afzuiglucht door middel van koolstofpatronen en speciale filterzakken, waarna deze lucht rechtstreeks naar buiten afgevoerd kan worden.

Geurfilterkast

Hoe werkt een geurfilterkast?

Een geurfilterkast is een RVS kast die bestaat uit een afzuigmotor (meestal) en verschillende filters. Deze verschillende onderdelen zorgen voor het filteren van de lucht in uw horecagelegenheid. Dankzij deze geurfiltering heeft de lucht die naar buiten wordt afgevoerd geen sterke of vieze lucht. Uw buren zullen u dankbaar zijn!

Geurfilterkasten en andere horecabenodigdheden

Naast de geurfilterkasten heeft HorecaRama ook diverse soorten en maten afzuigkappen in het assortiment. Er zijn complete modellen verkrijgbaar met motor, maar ook losse kappen zonder motor. Bovendien is het zelfs mogelijk een afzuigkap op maat te bestellen! Losse ventilatoren zijn ook te verkrijgen in verschillende uitvoeringen; zonder box, in box en in een dubbelwandige box voor een extra stille werking.