Gastro M 700

Voor grote en drukke horecakeukens is de Gastro M 700 serie van HorecaRama de perfecte keuze. Prachtige kookapparatuur van hoge kwaliteit, zodat u zeker bent van een lange levensduur en een mooie uitstraling. Met de kookapparatuur uit de Gastro M 700 kooklijn kunt u bakken, koken, frituren en grillen tegelijk. Door de ruime keuze uit verschillende modellen richt u de professionele horeca keuken moeiteloos in. De Gastro M 700 kooklijn laat zich goed combineren met kookapparatuur uit de andere Gastro M kooklijnen.

Gastro M 700

Aanbod Gastro M 700 kooklijn

Kies bij HorecaRama uit verschillende uitvoeringen van een gasfornuis, al dan niet met oven of met een onderstel. De gasfornuizen hebben 4 of 6 branders en er zijn ook modellen met 2 branders en een bakplaat. Losse bakplaten in verschillende uitvoeringen vindt u eveneens binnen de kooklijn Gastro M 700. De apparatuur is verkrijgbaar voor gebruik op gas of op elektra.

Friteuses Gastro M 700 kooklijn

De friteuses uit de Gastro M 700 kooklijn zijn beschikbaar voor gas of voor elektra en voorzien van een enkele of dubbele frituurbak. Losse frituurmandjes kunt u eveneens aanschaffen bij horeca groothandel HorecaRama. De friteuses zijn voorzien van een roestvrijstalen behuizing, ingebouwde tapkraan en zijn geschikt voor het bakken van allerlei snacks en patat. Eenvoudig schoon te maken.

Onderstellen en onderkasten

Tafelmodel keukenapparatuur uit de Gastro M 600 en 650 kooklijn kan bij HorecaRama eenvoudig worden gecombineerd met een bijpassend onderstel of bijpassende onderkast. De kookapparatuur uit de Gastro M 700 serie is al voorzien van onderkasten en onderstellen of van een oven. Kijk voor accessoires bij de Gastro M 700 apparatuur naar het uitgebreide assortiment van HorecaRama: spatels, uitlekmanden, bestek en serviesgoed, opbergkasten en alles wat u verder nodig heeft voor uw horecakeuken.